logo

PayU Türkiye’den Girişimcilere Özel Paket

mh_payu_emre_guzer

PayU Türkiye CEO’su Emre Güzer

PayU Türkiye, girişimlere yönelik cazip bir paket hazırladı.

01 Haziran 2014 tarihinden itibaren kurulmuş SaaS, PaaS, fintech, sosyal medya ve mobil uygulama tabanlı girişimlere yönelik hazırlanan “e-Ticaret 101 Paketi”  ile girişimler, 600 TL + KDV olan kurulum ücretini ödemeden PayU ödeme çözümlerini kullanmaya başlayabilecek. Ayrıca paketten yararlanan girişimler, 01 Aralık 2016 tarihine kadar tüm ödeme işlemleri başına %1,70 komisyon oranına ek olarak 0,25 TL işlem bedeli avantajından da faydalanacak.

Bu girişimlerin tüm ödeme işlemleri, PayU’nun 150’nin üzerinde fraud filtresi ve 7/24 çalışan uzman ekibiyle incelenerek olası fraud (sahtecilik) işlemlerine karşı da korunacak.

Türkiye’de girişimlere ve girişimcilere olan ilginin hızlanarak arttığını belirten PayU Türkiye CEO’su Emre Güzer “Sık sık girişimcilerin ödeme sistemleri alanında yaşadığı zorlukları gözlemleme fırsatı buluyoruz. Girişimcilerin e-ticaret ekosistemine girişi kolaylaştırmak amacıyla onlara özel bir servis paketi tasarlamaya karar verdik. PayU Türkiye de yapısı itibariyle kurumsal bir global şirkete bağlı olsa da bir çok yönden girişimlerle benzerlikler taşıyor. Yaptığımız işbirlikleri ve partnerlerimiz sayesinde birçok farklı sektörden girişimin ödeme ihtiyaçlarına uzun zamandır çeşitli çözümler sunuyoruz. Fakat artık sunduğumuz hizmetleri daha genele yayma zamanımız geldi” dedi.  Girişimciliğin uzun soluklu ve sanıldığının aksine zor ve riskli bir süreç olduğunu ifade eden Güzer, iş kurmak, onu yönetmek, gelir sağlayabilmek ve işin uzun soluklu olmasını sağlamak için girişimcilerin kendilerine yatırım yapmaları gerektiğinin altını çizdi. Bu nedenle girişimcilerin işleri ile ilgili sıkıştıklarında yardım veya akıl alabilecekleri bir akıl hocasının olmasının çok faydalı olacağını belirten Güzer, PayU’nun bu kapsamda gelecekte mentorlük gibi bazı projeleri hayata geçirerek girişimcilere yardım edeceğinin müjdesini de verdi. Güzer “Tecrübeli birine danışmak, başarıya giden yolda hem zaman kazanmanızı hem de daha az hata yapmanızı sağlayacaktır. Biz de PayU olarak gerek global gerekse yerel alanda sahip olduğumuz tecrübe ve gelecekte hayata geçireceğimiz yeni projeler ile bugün olduğu gibi Türk girişimcisinin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Ödeme çözümleriyle girişimcilere destek olan PayU Türkiye, sadece avantajlı fiyatlarıyla değil çeşitli iş ortaklıklarıyla da çözümler sunarak birçok noktada girişimcilere somut faydalar sağlamayı hedefliyor.

Üstelik Woocommerce ya da Shopify altyapısı kullananlar ek bir ücret ödemeksizin de özel geliştirilen eklentiler sayesinde hızlıca PayU ile ödeme almaya başlayabiliyor.

“e-Ticaret 101 Paketi” kapsamında B!Sonraki, içerikbulutu, Sendloop, sosyalesnaf ve Kamara ile çeşitli iş ortaklıkları da sağlanıyor. Girişimcilere işlerini geliştirmelerine yönelik sosyal medya yönetiminden, e-posta gönderimine, sanal ofis hizmetlerinden reklam ve tanıtım hizmetlerine kadar birçok servis çok cazip fiyatlarla da sunuluyor.

Kampanya ve iş ortaklıklarıyla ilgili marketing@payu.com.tr adresinden e-posta ile ya da http://www.payu.com.tr/e-ticaret-101 özel sayfasından ayrıntılı bilgi alınabilir.

Etiketler: » » » »
Share
2387 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

5+2 = ?