logo

Pegasus, Artık Mahaçkale’ye de Uçuruyor

mh_pegasus_mahackale

Pegasus, Kuzey Kafkasya bölgesinin en büyük kenti olan Mahaçkale’yi uçuş ağına ekledi. Rusya Federasyonu’na bağlı Dağıstan Cumhuriyeti’nin başkenti olan Mahaçkale’nin de eklenmesiyle birlikte Pegasus’un Rusya’daki uçuş noktalarının sayısı 6’ya, toplam uçuş noktası sayısı ise 103’e yükseldi. İstanbul Sabiha Gökçen ile Mahaçkale arasında haftanın 4 günü düzenlenecek seferler 64,99 USD’den başlayan fiyatlarla satışa açıldı.

Pegasus’un İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Mahaçkale’ye uçuşları Pazartesi, Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri 21:20’de gerçekleştirilecek. Mahaçkale’den İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na uçuşları ise Pazartesi, Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri sabah 06:00’da düzenlenecek.

Hazar Denizi kıyısındaki Mahaçkale, ılıman iklimi, doğal güzellikleri, dağları ve kaplıcalarıyla görülmeye değer bir keşif rotası olarak öne çıkıyor. Misafirler, Pegasus’un Mahaçkale uçuşları için biletlerini www.flypgs.com, mobile.flypgs.com, Pegasus’un Mobil Uygulamaları ve acente kanalları aracılığıyla satın alabilir.

Pegasus, Rusya’da Mahaçkale’nin yanı sıra Krasnodar, Moskova, Mineralnye Vodi’ye İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan direkt seferler, Kırgızistan merkezli iştiraki Air Manas ile de Bişkek üzerinden Novosibirsk ve Yekaterinburg’a bağlantılı seferler düzenliyor.

Pegasus, 64 noktadan Mahaçkale’ye bağlantılı uçuruyor

Pegasus Mahaçkale’ye İstanbul üzerinden Adana, Ankara, Antalya, Bodrum, Dalaman, Denizli, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Gaziantep, Hatay, İzmir, Kastamonu, Kayseri, Konya, Mardin, Ordu, Samsun, Sivas, Şanlıurfa, Trabzon ve Van olmak üzere 23; Amsterdam, Atina, Bağdat, Barselona, Basel, Belgrad, Berlin, Bologna, Brüksel, Budapeşte, Bükreş, Cenevre, Dusseldorf, Frankfurt, Hamburg, Kopenhag, Köln, Kuzey Kıbrıs, Londra-Gatwick, Londra-Stansted, Lyon, Madrid, Marsilya, Milan-Bergamo, Milan-Malpensa, Moskova, Münih, Nice, Oslo, Paris, Prag, Priştine, Roma, Saraybosna, Stokholm, Stuttgart, Tel Aviv, Tiran, Üsküp, Viyana ve Zürih olmak üzere 41, toplam 64 noktadan bağlantılı uçuruyor.

Misafirler, yeni uçuş noktası Mahaçkale ile uçuş ağı yurt dışında 70 olmak üzere toplam 40 ülkede 103 noktaya ulaşan Pegasus’un seferleriyle ilgili detaylı bilgiye www.flypgs.com üzerinden ulaşabilir.

Etiketler: »
Share
9930 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

3+9 = ?