logo

Pegasus, İstanbul – Mineralnye Vody Seferlerini Başlatıyor

mh_pegasus_rusya

Pegasus Hava Yolları’nın Sabiha Gökçen Havalimanı ile Rusya – Mineralnye Vody arasında haftanın dört günü karşılıklı gerçekleşecek uçuşları 59.99 USD’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Pegasus’un Stavropol Krayı içerisinde yer alan Mineralnye Vody’e uçuşları İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Pazartesi, Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri 00:20’de; İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Mineralnye Vody’e uçuşları ise Pazartesi ve Cumartesi günleri 04:00’da, Salı ve Perşembe günleri de 05:00’da karşılıklı olarak düzenleniyor.

Pegasus, Mineralnye Vody’e yurtiçinde 23 yurtdışında ise 33 noktadan bağlantılı uçuruyor

Pegasus Hava Yolları, Mineralnye Vody’e İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı üzerinden iç hatlarda Antalya, Van, Dalaman, Ankara, İzmir, Adana, Ordu, Bodrum, Trabzon, Elazığ, Konya, Kayseri, Samsun, Diyarbakır, Erzurum, Erzincan, Denizli, Gaziantep, Hatay, Erzincan, Muş, Mardin ve Kars üzerinden toplam 23 noktadan; dış hatlarda ise Barselona, Madrid, Berlin, Belçika, Danimarka, Romanya, Norveç, Stockholm, Belgrad, Bologna, Budapeşte, Köln, Düsseldorf, Fransa, Kuzey Kıbrıs/Ercan, Frankfurt, Cenevre, Hamburg, St. Etienne/Lyon, Münih, Milano, Nürnberg, Paris, Prag, Üsküp, Londra, Stuttgart, Tel Aviv, Zürih, Amsterdam, Saraybosna, Roma ve Yunanistan olmak üzere toplam 33 noktadan bağlantılı uçuyor.

Mineralnye Vody’e yapılacak seyahatlerde şehirde bulunan kiliseler ve katedraller keşfedilebilir, City Park’ta doğayla iç içe vakit geçirilebilir. Misafirler, Pegasus’un İstanbul-Mineralnye Vody uçuşları için biletlerini www.flypgs.com, mobile.flypgs.com, Pegasus’un Mobil Uygulamaları ve acente kanalları aracılığıyla satın alabilir.

Etiketler: »
Share
6423 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

1+7 = ?