logo

Penta ve Arcserve Kurumlara Depolama Çözümlerinde İşbirliği Yapıyor

mh_penta_arcserve_bt

Penta Satış Pazarlama Direktörü Necmi Ön, Arcserve İş Geliştirme Müdürü Kamil Dukul

Penta, Arcserve işbirliği ile kurumlar için sunduğu teknoloji çözümleri yelpazesini genişletiyor. Sanal ve fiziksel ortamların şirket yerelinde veya bulut üzerinde yedeklenmesini sağlayan hibrit yapıdaki ortamlar için geliştirilmiş, imaj ve uygulama bazlı yedekleme ve replikasyon çözümü olan Arcserve’ün 150’den fazla ülkede, 45.000’den fazla aktif kullanıcı tabanı bulunuyor. VMware’in San Fransisco ve Barcelona’daki etkinliği VMworld’de başta “En iyi backup ve disaster recovery” alanında olmak üzere 3 altın ödül almış olan Arcserve, ilk senesinde yüzde 28,3, ikinci senesinde ise yüzde 41 büyüme göstererek pazarda önemli bir konuma geldi. Türkiye’de ciro olarak 5 yılda 5 kat büyümeyi hedefleyen Arcserve, Türkiye’de çok iyi bir ivme yakalamış durumda.

Arcserve işbirliği ile teknoloji alanındaki gücünü daha da artıran Penta’nın Satış Pazarlama Direktörü Necmi Ön “Uçtan uca çözüm sunma stratejimizin en önemli yapı taşlarından biri olan Yedekleme ve İş Sürekliliği konusunda Arcserve ile tek dağıtıcısı olarak başlattığımız işbirliğinin, pazarda çok olumlu etkiler yaratacağına inanıyoruz. Sanal, bulut temelli ve fiziksel sunucuların, yedekleme ve iş sürekliği süreçlerini tek bir arayüz üzerinden gerçekleyebilen esnek yapısı, anlık replikasyon, sektörün en performanslı tekilleştirme desteği ve rekabetçiliği ile Arcserve, hızla pazar payını arttırıyor. Katma değerli dağıtıcılığı yeniden tanımlayan Penta Teknoloji, Arcserve ile iş ortaklarına fark yaratan çözümler sunma yolundaki önemli bir hedefini daha gerçekleştirmiş oldu” dedi.

Arcserve İş Geliştirme Müdürü Kamil Dukul ise “Penta; Arcserve ile birlikte 1990’lı yılların başında kurulan sektörün dinamik taşlarından ve Türkiye’nin lider teknoloji dağıtıcı şirketlerinden biri. Bu doğrultuda Türkiye’deki büyüme hedeflerimize paralel olarak mevcut kanal ağımızın güçlenmesine yönelik olarak Penta Teknoloji ile dev bir adım attık. İş Ortaklarımız ve müşterilerimize en iyi hizmeti sunabilmek, artan piyasa ihtiyaçlarına anında cevap verebilmek için, kanal odaklı satış stratejimize uygun olarak Penta Teknoloji ile imzaladığımız yeni distribütörlük anlaşmamız bizim için çok önemli” dedi.

Etiketler: » » »
Share
2246 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

7+10 = ?