logo

“Pisano Yazılım Kampı’16” Sektöre Yeni Yazılımcılar Kazandıracak

mh_pisano_yazilim_kampi

2014 senesinde 4 genç bilgisayar mühendisi girişimci tarafından kurulan Pisano, sektöre yeni yazılımcılar kazandırmak için Pisano Yazılım Kampı’16 projesini hayata geçirdi.

3 aylık ön eleme dönemi içerisinde kampa 845 kişi başvurdu ve toplamda 80 mülakat gerçekleştirildi. 11 Temmuz – 19 Ağustos 2016 tarihleri arasında Pisano Zorlu Center ofisinde gerçekleşecek kampa katılım hakkı kazanan adaylar Mert Ejder, Hanefi Önaldı, Merve Durdağı, Mahitap Tokpınar, Berkan Yavrı, Çağla Şenol ve Merve Güngör oldu.

Web tabanlı geri bildirim uygulamalarının yaratıcısı Pisano’nun eğitmenleri ve sektörün kuruluşlarından konuk eğitmenler ile adaylar 6 hafta boyunca kendini geliştirme imkanı bulacaklar.

Pisano Kurucu Ortağı Özkan Demir, Pisano Yazılım Kampı ile ilgili olarak “Pisano, Türkiye tabanlı bir yazılım şirketi. Fakat İsviçre, Hindistan ve Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden gelen insanlarla ortak bir kültür oluşturduk ve hızla büyüyoruz. Bu bizim için büyük bir güç. Şimdi de sektöre olan vefa borcumuzu ödemek ve Pisano’daki start-up ruhu ile genç yazılımcılara kendi fikir ve konseptlerini geliştirebilecekleri kendi özgür alanlarını vermek istiyoruz. Hedefimiz Pisano Yazılım Kampı’nı her yıl tekrarlayarak geleneksel hale getirmek” dedi.

Kamp sonu seramonisi 19 Ağustos 2016 tarihinde yapılacak.

Pisano Yazılım Kampı’nı takip etmek için: http://kamp.pisano.co/

www.pisano.com.tr

Etiketler: » »
Share
1892 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

2+6 = ?