logo

Prestigio’nun Türkiye Distribütörlüğünü Koyuncu Elektronik Üstlendi

jenerik_birlesme_satinalma

Prestigio’nun tüm ürün gamının Türkiye münhasır distribütörü Koyuncu Elektronik oldu. Dünyanın 85 ülkesinde satılan ve teknoloji severlerin büyük ilgi gösterdiği Prestigio markalı ürünler arasında en son teknolojiye sahip akıllı telefonlar, tablet bilgisayarlar ve araç içi kameraların yanı sıra mobil sağlık cihazları, dijital panolar gibi yenilikçi ürünler de bulunuyor.

Yapılan distribütörlük anlaşması sonrasında yeniden yapılanan Prestigio Türkiye ekibi, iş geliştirme, pazarlama ve müşteri iletişimi konularında ülke ofisi olarak çalışmalarına devam edecek. Koyuncu Elektronik ile yapılan işbirliği sayesinde Prestigio markasını çok daha geniş bir kanala ulaştırma imkânı yakaladıklarını belirten Prestigio Türkiye Genel Müdürü Korkut Ekeş “Prestigio olarak yüksek teknoloji ürünlerini şık tasarımlarla birleştirip uygun fiyatlarla teknoloji severlere ulaştırmayı hedefliyoruz. Koyuncu Elektronik’in uzun yıllara dayanan sektör deneyiminin gücü sayesinde önümüzdeki dönemde pazar payımızı artırarak büyümeye devam edeceğimize inanıyorum” dedi.

Koyuncu Elektronik Genel Müdür Yardımcısı Ali Yipelli ise son yıllarda mobil cihazlarda yaşanan gelişmelere dikkat çekerek “Koyuncu Elektronik olarak dağıtıcılığını üstlendiğimiz uluslararası markalara Prestigio’yu da eklemiş olmaktan dolayı çok mutluyuz. Türkiye geneline yayılmış iş ortaklarımız sayesinde Prestigio’nun özellikle Rusya ve Avrupa ülkelerinde gösterdiği başarının ülkemizde de devam etmesi için hep birlikte çalışacağız” dedi.

 Prestigio ürünlerinin teknik servis hizmetleri ise bir Koyuncu Elektronik iştiraki olan Destek Bilişim tarafından veriliyor.

 www.prestigio.com.tr

Etiketler: » » »
Share
2175 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

2+8 = ?