logo

Profilo Ödeme Sistemleri Dünya Çapında Büyümesini Sürdürüyor

mh_profilo_odeme_sistemleri_gorsel

Profilo Ödeme Sistemleri, dünyada 147. ürün onayını Belçika’da Farex Secure Box Mali Modül için aldı. Böylece aktif olduğu ülke sayısını 12’ye çıkarttı. Farex Secure Box, mali olmayan sistemleri, üzerlerinde herhangi bir değişiklik yapmadan mali hale getiren tümüyle Profilo Ödeme Sistemleri’nin kendi bünyesinde geliştirdiği ve ürettiği bir ürün.

 Profilo Ödeme Sistemleri yıllık cirosunun %7’sini AR-GE çalışmalarına ayırarak ürünlerinin tasarımından satış sonrası uygulama hizmetlerine kadar her aşamada pazarın ve mükelleflerin ihtiyaçlarını düşünerek planlama yapıyor. Bugüne kadar 12 farklı ülkede iki milyon adetten fazla ödeme kaydedici cihazının satışını gerçekleştiren Profilo Ödeme Sistemlerine ait bir milyondan fazla cihaz, dünya çapında aktif mükelleflerin ve müşterilerinin hayatını kolaylaştırıyor. Ödeme kaydedici cihazlar pazarında bir Türk markası olarak, ihracatta açık ara birinci olan Profilo Ödeme Sistemleri, bugün 9 farklı ülkede kendi geliştirdiği 26 farklı ürünü aktif olarak satıyor ve dünya çapında en çok yazar kasa onayı alan ve satan Türk firması ünvanına sahip.

Mükelleflerin Yeni Nesil Yazar Kasaya geçişlerini en kolay şekilde gerçekleştirmelerini sağlarken son teknolojiyi kalite, konfor ve estetikle buluşturan Profilo Ödeme Sistemleri, tüm ürün ve operasyonlarını da buna göre planlıyor.  Firma 86 Lokal, 61 global olmak üzere toplam 12 ülke için bugüne kadar 147 çeşit ürün geliştirmiş durumda. Son onay aldıkları ürün olan Farex Secure Box, Profilo Ödeme Sistemleri’nin Belçika mali mevzuatına göre geliştirdiği, teknik ve idari onayını aldığı FDM (Fiscal Data Module) olarak tanımlanan bir ürün.

Farex Secure Box, ülkelerin kendi mevzuatlarına göre Maliye Bakanlığı ya da Gelir İdaresi tarafından belirlenen bir protokolle sahada mevcut, mali olmayan sistemleri donanımlarını değiştirmeden mali hale dönüştürüyor. HORECA sektörü için geliştirilen ürün, yazar kasa ya da PC POS  sistemleri ile haberleşerek kümülatif satış ve KDV tutarlarını güvenli mali hafızasına şifreli bir şekilde kaydediyor ve devlete yerinde denetim kolaylığı sağlıyor. Kullanıcı, üzerinde yazıcı, klavye, ekran gibi bileşenleri olmayan ürünün üzerinden herhangi bir işlem yapmıyor.

Haberleşme protokolü dışında silinemez ve değiştirilemez hafızası, fiş detaylarını içeren özgün kodun fişe basılması ve hafızada saklanması, fiziksel tahribat oluşmadan açılması mümkün olmayan dış kasa gibi güvenlik özelliklerine sahip olan ürünün endüstriyel tasarımdan donanım ve gömülü yazılıma kadar tüm bileşenleri, sıfırdan Profilo Ödeme Sistemleri tarafından yapıldı. Vesa duvar montajı tekniğine sahip ürün şık, ergonomik ve pratik tasarımı ile isteğe göre duvara ya da monitör arkasına monte, veya masa üstünde kullanılabiliyor.

www.profiloodemesistemleri.com

Etiketler: »
Share
2191 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

7+7 = ?