logo

Prysmian Group Türkiye’nin Web Sitesi Yenilendi

Prysmian Group’un Türkiye operasyonu Prysmian Group Türkiye’nin kurumsal web sitesi www.prysmiangroup.com.tr yenilendi.

Prysmian Group bünyesindeki tüm ülke web sitelerinde görülecek değişime öncülük eden ülkelerden biri olan ve “Türkiye’yi Yarınlara Bağlıyoruz misyonu ile yoluna devam eden Prysmian Group Türkiye’nin yenilenen web sitesi, yeni nesil web teknolojileri ve daha kolay kullanım sağlayan dinamik yapısı ile 1 Aralık 2017 tarihinde yayına girdi.

En güncel teknoloji ile donatılan ve dijital kullanıcı deneyimi trendlerine uygun olarak tasarlanan web sitesi, 6 ay süren bir içerik taşıma süreci sonrasında hayata geçti. Arama motoru optimizasyonuna (SEO) uyumlu içerik ve kod yapısına sahip olan yeni web sitesi, görseller, yazılar, video ve teknik dokümanlardan oluşan kapsamlı bir içerik kütüphanesi ile destekleniyor.

Yeni web sitesinde zengin içeriğe ulaşımı kolaylaştırmak adına, mobil ve tablet gibi farklı cihazların farklı ekran çözünürlükleriyle, kullanıcı deneyiminde kayıp yaşanmadan mobil teknolojisine uyum sağlamasını amaçlayan uyumlu tasarım teknolojisi kullanılıyor.

Prysmian Group Türkiye Pazarlama ve İş Geliştirme Direktörü Tamer Yavuztürk “Teknoloji, değişim ve yaratıcılığın giderek değer kazandığı günümüzde, dünyada en çok kullanılan iletişim kanallarından birisi olan internet bizim için çok önemli. Prysmian Group genelindeki değişimin bir parçası olarak, biz de Türkiye’deki web sitemizi grubun bize sunmuş olduğu teknik altyapıyı kullanarak ve tamamen kendi ekibimizin gayretleri ile yeniledik. Çok daha basit bir kullanıma, güçlü bir teknolojik altyapıya ve modern bir tasarıma sahip yeni web sitemizle, Prysmian Group Türkiye’nin her alanda yenilikçi, dinamik ve teknolojik bakış açısını yansıtmaya ve ziyaretçilerin daha iyi bir deneyim yaşayabilmesi için yeni web teknolojilerini bünyesinde barındıran, kullanıcı dostu bir tasarım yaratmaya çalıştık. Sektörün teknolojik alanda da öncü firması olarak, web sitemizde farklılıklar yaratmaya, yeni fonksiyonlar ile güncellemeye ve geliştirmeye devam edeceğiz” dedi.

Etiketler: » »
Share
1533 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

8+8 = ?