logo

Qatar Airways’den Özel Kampanya

mh_qatar_airways

Qatar Airways, Türkiye’deki müşterilerine inanılmaz bir kampanya sunuyor. İster bir macera arayışı olsun, isterse de bayram sonrası bir tatil planı, tüm yolcular indirimli ücretlerden faydalanarak dünyanın en genç uçaklarından oluşan filoya sahip Qatar Airways’in uçuşlarında sunduğu yeni, ödüllü lüks hizmetleri ve konukseverliği deneyimleme şansına sahip olacak.

Türkiye’deki müşteriler 5 Ekim 2014 tarihine kadar, 29 Eylül – 7 Aralık 2015 tarihleri arasındaki uçuşları için qatarairways.com/tr adresinden veya Qatar Airways bilet noktalarından ya da seyahat acentesi ortaklarından rezervasyon yaptırırken önemli oranda indirimli biletlerden faydalanabilecek

Qatar Airways Ülke Müdürü Ferit Aksun, bunun Dünyanın En İyi Havayolu Şirketiyle seyahat eden ve simge haline gelmiş birinci sınıf hizmeti deneyimleyen Qatar Airways yolcuları için özel bir promosyon olduğunu belirterek “Bu kampanya aracılığıyla, müşterilerimize minnettarlığımızı göstererek, bize verdikleri desteği ve Qatar Airways’i tercih etmede gösterdikleri sadakati arttırmayı amaçlıyoruz” dedi.

166 modern uçaktan oluşan filosu ile dünya genelinde iş ve tatil amaçlı önemli varış noktalarına hizmet veren Qatar Airways, son teknoloji ile donatılmış Hamad Uluslararası Havalimanı aracılığı ile Mumbai, Bangkok, Singapur, Hong Kong, Colombo, ve Dubai gibi varış noktalarına uçuşlar gerçekleştiriyor.

Her yıl düzenlenen Skytrax Ödülleri kapsamında Qatar Airways 2015 yılında Dünyanın En İyi Havayolu, En İyi Business Class Havayolu Koltuğu ve Orta Doğu’nun En İyi Havayolu Şirketi ödüllerini aldı.

Sadece 18 yıldır faaliyette olan Qatar Airways bu süre içinde oldukça hızlı büyüme gösterdi ve şu anda 166 uçaktan oluşan modern filosu ile iş ve tatil amaçlı seyahat etmek isteyenler için Avrupa, Orta Doğu, Afrika, Asya Pasifik, Kuzey Amerika ve Güney Amerika’daki 152 varış noktasına uçuşlar gerçekleştiriyor. Havayolu şirketi sadece bu yıl, küresel uçuş ağına altı yeni varış noktası ekledi. Bunlar: Amsterdam, Zanzibar, Sialkot, Faisalabad, Multan ve Abha.

www.qatarairways.com.tr

Etiketler: »
Share
7337 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

3+7 = ?