logo

Quandoo, Restoran Rezervasyonu Yapmayı Kolaylaştırıyor

mh_quandoo_gorsel

Otel rezervasyonu yapmaktan uçak bileti almaya, taksi çağırmaktan market alışverişimize kadar birçok alışkanlığımız yakın zamanda internet tarafından değiştirildi. Restoran rezervasyonu da diğer alışkanlıklar gibi online platformlara kayarak bu dönüşüme ayak uydurdu. Peki online restoran rezervasyonun bize sağladığı faydalar neler? Online rezervasyon ile ne gibi avantajlar sağlayabiliriz?

Restoran rezervasyonu alışkanlıklarınızı değiştirecek Türkiye’nin en büyük online restoran rezervasyon platformu Quandoo, bu soruların cevaplarını veriyor.

Online Restoran Rezervasyonunun Faydaları

  • Geniş Restoran Yelpazesi: İstanbul’da 1500’den fazla restoran, her zevke hitap eden mekanlar Quandoo’nun geniş veri tabanında yer alıyor.
  • Şehri Keşfet: Quandoo’nun önerileri ile şehrin bilinmedik ve gizli kalan mekanlarını keşfedebilir ve yeni dünyalar tanıyabilirsiniz. Ayrıca kullanıcıların restoranlara verdiği puanlar ve yorumlar da size yol gösterecek.
  • 7/24 Rezervasyon: Günün her saati rezervasyon yapabilirsiniz. Restoranın çalışma saatlerine, açılmayan telefonlara takılmadan, restoran yetkililerine kendinizi anlatmak zorunda kalmadan platform üzerinden kolayca rezervasyon yapabilirsiniz.
  • Yerin Her Zaman Hazır: “Hafta sonu kalabalık olur mu?”, “Grupla yer bulabilir miyiz?”, “Telefon numarasını bulabilir miyim?” gibi sorulara gerek yok. Quandoo’yla tek tuşla rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz.
  • Zamandan Tasarruf: Quandoo’nun internet sitesi, IOS ve Android uyumlu mobil uygulamasının sade ve kullanışlı ara yüzü sayesinde zaman kaybetmeden rezervasyon yaptırmanız mümkün.
  • Puan Kazanma Fırsatı: Platform üzerinden yaptırılan rezervasyonlar sayesinde Quandoo Puan toplayabilir ve restoranlardan çeşitli indirimler kazanabilirsiniz. Ayrıca platforma yeni üye olanlara sürpriz puan hediyelerinden faydalanabilirsiniz.

www.quandoo.com.tr

Etiketler:
Share
1947 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

7+2 = ?