logo

R.E.A.D Café’de Hamsi Menüsü Zamanı

Karadeniz’in bereketli sularında yaşayan ve bölge halkının en fazla tükettiği balık olan hamsi, tam bir sağlık deposu. Vitamin ve mineraller açısından oldukça zengin olan hamsi, yetişkinler için olduğu kadar çocukların beslenmesinde de önemli bir rol oynuyor. Bugünlerde tezgahlarda en tazesine rastlayacağınız hamsiyi tüm aile R.E.A.D Cafe’de tüketmeye hazır mısınız?

Boğazın güzel manzarasına ev sahipliği yapan İstanbul’un kült otellerinden The Grand Tarabya, marina manzaralı restoranı R.E.A.D Cafe’de şeflerin özenle hazırladığı hamsi menüsüyle balıktan vazgeçemeyenlere unutulmaz bir lezzet şöleni yaşatıyor. Balık sezonunun açılmasıyla birlikte ağlara takılan hamsi, en taze haliyle şefin hamsi menüsünde konukların beğenisine sunuluyor.

Füme marine hamsi salatasından geleneksel hamsi pilavına…

Menüde birbiriyle ahenkli bir uyum içerisinde olduğu şefin hamsi menüsünde başlangıçta yer alan safranlı deniz mahsullü çorba içinizi ısıtacak. Füme marine hamsi salatası ve The Grand Tarabya’nın usta şefleri tarafından yeniden yorumlanan Karadeniz’in geleneksel hamsi pilavı, menünün diğer iddialı lezzetlerinden. Hamsinin vazgeçilmez tamamlayıcılarından mısır unuyla kızartılmış hamsi tava ana yemekte damaklarda iz bırakırken, vanilyalı dondurma ile servis edilen irmik helvası, keyifli bir yemeğin en tatlı finalini oluşturuyor.

The Grand Tarabya’nın huzur veren marina manzarası eşliğinde sayısız lezzetleriyle konuklarına keyifli bir gün yaşatan R.E.A.D Cafe, hamsi sezonuna yakışır en özel menüsüyle yine çok iddialı.

Etiketler: »
Share
2985 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

9+9 = ?