logo

“Ramada İstanbul Asia”da Bahçeli Odaların Tadını Çıkarın

mh_ramada_istanbul_asia

Uran Holding Turizm Grubu yatırımı olan Ramada İstanbul Asia Hotel, klasik Türk köşklerinin mimarisinden esinlenerek modern bir bakış açısıyla yorumlanan, lüks bir butik otel olarak bahçeli odaları ile dikkat çekiyor.

Şehrin merkezinde size özel bahçelerin tadını çıkarın

Ramada İstanbul Asia Hotel, en yüksek standartlarda donatılmış 80 oda ve dâhilinde 10 bahçe odası ile konuklarına seçkin bir köşkte konaklama deneyimi sunuyor. 200 metrekarelik iç bahçeye sahip olan Ramada İstanbul Asia Hotel’de Superior Mansion, Garden Mansion ve Garden Deluxe Mansion odalarının her biri konfor ve kaliteden ödün vermeden tasarlandı. Her bir oda sahip olduğu 15-35 metrekarelik teras bahçeleri ile konaklayanları kendi yazlık bahçelerinde gibi hissettiriyor.

Dünyanın ilk butik Ramada’sı Altunizade’de

Avrupa ve Asya’nın birbirine bağlandığı merkezi bir konumda bulunan Ramada İstanbul Asia Hotel, bir butik otelden beklenebilecek bütün sıcaklığı misafirlerine sunuyor. Usta aşçıları tarafından özenle hazırlanan zengin açık büfesi ve müşteri öncelikli hizmet politikasıyla misafirlerinin konforu için gerekli her detayı bünyesinde barındırıyor.

Boğaziçi Köprüsü, Marmaray, Capitol AVM ve Anadolu Yakası’nın yeni çekim merkezi olma özelliğini taşıyan Akasya AVM’ ye yakın bir konumda yer alan Ramada İstanbul Asia Hotel, Sabiha Gökçen Havalimanı ve Atatürk Havalimanı’nın tam ortasında yer alıyor.

Adres: Mahir İz Cd. No: 32 Altunizade – Üsküdar / İstanbul

www.ramadaistanbulasia.com

Etiketler: »
Share
1849 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

9+6 = ?