logo

Rolls-Royce Dawn Türkiye’deki Müşterilerini Bekliyor

mh_rolls_royce_silver_dawn

Rolls-Royce Motor Cars, Istanbul’da Esma Sultan’da gerçekleştirdiği etkinlikle Dawn’ın uzun bir zamandır beklenen tanıtımını gerçekleştirdi. İkonik araç, Türkiye’de ilk defa  Boğazın kıyılarında müşteriler ve marka uzmanları için sergilendi.

Dawn, Rolls-Royce Silver Dawn’ın 1940 ve 1950’lerdeki zarif ve zamana yenik düşmeyen üstü açık arabalarından ilham alıyor. Tasarım ekibinin amacı, Rolls-Royce’un tasarım dilinin evrimine uyum sağlamak ve son derece modern, dört koltuklu süper lüks üstü açık mimariyi bu dille buluşturup bünyesine dahil etmek.

Açıldığında Dawn’ı dünyanın üstü açık en sessiz arabası yapan çok katmanlı, açılır kapanır kumaş bir tavana sahip, Rolls-Royce Motor Cars ailesinin dördüncü özgün modeli olan Dawn, hiçbir şekilde zorlanmaksızın yüksek bir performans sergileyen 6.6 litre çift turbolu V12 motoru ile hayat buluyor.

Rolls-Royce Motor Cars´ın Bölge Satış Müdürü Robert Barnes “Bu ödüllü üstü açık coupé, cazibeli lüksün, stilin ve güzelliğin somut bir örneğidir. Onu kısa bir zaman içinde rahatlatıcı bir gün batımının keyfinin çıkarken Istanbul’da ve Akdeniz’in muazzam bir güzelliğe sahip sahil yollarında görmek için artık sabırsızlanıyoruz” dedi.

Yeni Rolls-Royce Dawn’ın teslimatları birkaç hafta içinde başlayacak.

Rolls-Royce Motor Cars Istanbul, Istanbul şehrini Kişiye Özel Ismarlama programının eşsiz özellikleriyle de buluşturdu. Ismarlama yoluyla kişiselleştirme hizmeti, müşterilere kendi parmak izleri kadar benzersiz bir otomobil oluşturma imkanı tanıyor. Bu hizmet 44,000 dış boyadan, yıldız ışığı tavan döşemesindeki fiber optik elemanların kişiye özel bir araya getirilmesine ve ötesine kadar uzanıyor. 2015 yılında satılan Rolls-Royce otomobillerinin %90’ınından fazlası, bu Kişiye Özel Ismarlama hizmetinin bazı elemanlarını içeriyor.

Dawn lansmanına özel Rolls-Royce merkezinden gelen bir ahşap uzmanı, Goodwood imalat fabrikasında uygulanan ince işçiliği göstererek tanıttı.

Rolls-Royce Motor Cars Istanbul’un sahibi Artuğ Aysal “Bir otomobili kişiselleştirmek için neredeyse sınırsız fırsatlar sunan Ismarlama programı, müşterilerimize oldukça duygusal bir satın alma sebebi sunuyor. Aslında otomobil sahibinin istek ve hayallerini gerçekleştirmek için çalışmak bizim için oldukça değerli ve tatminkar bir şey” dedi.

Etiketler: » » »
Share
6198 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

10+10 = ?