logo

Selekt Bilgisayar’da İki Yeni Atama

reeder – Selekt Bilgisayar Planlama Müdürü Erdem Özdemir, reeder/Selekt Bilgisayar IT ve Pazarlama Müdürü Tolga Cem Küçükyılmaz

Tolga Cem Küçükyılmaz Reeder/Selekt Bilgisayar’da!

Reeder marka akıllı telefon ve tablet bilgisayar üreten Selekt Bilgisayar’ın IT ve Pazarlama departmanlarının Müdürlüğüne, yaklaşık 6 yıldır teknoloji basınında çalışan, teknolojiyle ilgili bilgi ve deneyimlerini milyonlarla paylaşan Tolga Cem Küçükyılmaz getirildi.

Eğitimini dijital elektronik ve bilgisayar programcılığı alanında tamamlayan, deneyimleri arasında ajans ve mecra yöneticiliği de olan Küçükyılmaz, ShiftDelete.Net’in Genel Yayın Yönetmeni olarak uzun yıllar görev yaptı. Perakende ve tüketici elektroniği alanında pek çok yerli ve global marka ile beraber projeler yürüten Küçükyılmaz, ürünleri yakından tanıyan, onları son kullanıcıya aktaran bir teknoloji yüzü olmayı ve markalar ile kullanıcılar arasında köprü olmayı başardı.

Akıllı telefon ve tablet pazarının gelişen ismi Reeder – Selekt Bilgisayar’da IT ve Pazarlama Müdürü olarak görevine başlayan Küçükyılmaz, teknoloji pazarında edindiği deneyimleri, Reeder – Selekt Bilgisayar’ın yakın gelecekteki vizyonu için kullanacak.

Erdem Özdemir reeder/ Selekt Bilgisayar‘ın Planlama Müdürü oldu

2000 yılında 5 yıl Mecidiyeköy Bölgesi’ndeki OEM (Original Equipment Manufacturer) orijinal ürün üreticisi pazarında Satış Danışmanı olarak çalışan, daha sonra sırasıyla Teknosa’da 2 yıl ve Bimeks’te 11 yıl Mağaza Müdürlüğü ve Ürün Yöneticisi görevlerini üstlenen Erdem Özdemir, Reeder – Selekt Bilgisayar’ın Planlama Müdürü oldu.

Akıllı telefon ve tablet pazarının gelişen ismi Reeder’da Planlama Müdürü görevine başlayan Özdemir, yedek parça, aksesuar ve satın alma, mağaza tüm ürün grupları stok planlama müdürü olarak Reeder – Selekt Bilgisayar’a katkıda bulunacak.

Etiketler: » » »
Share
3544 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

3+4 = ?