logo

Sabre Corporation ve Active Turizm Arasında Stratejik Ortaklık

mh_sabre_stratejik_anlasma

Active Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Orhon Atameriç, Sabre Tükiye Genel Müdürü Altuğ Bekdemir

Sabre Corporation ve Active Tourism, uzun süreli stratejik ortaklığa imza attı. Anlaşma, 1 Aralık 2015 tarihinde yürürlüğe girdi.

Active Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Orhon Atameriç “Bir süredir süren görüşmelerin ardından Active, kullanmakta olduğu küresel rezervasyon platformunu Sabre iş ortağı olarak yenilemiş ve teknolojik gelişmelerde yine önde olma stratejisini hedeflemiştir. Bu pozitif sinerjinin yakın gelecekte şirketi daha iyi bir konuma taşıyacağına yürekten inanıyoruz” dedi.

Sabre Türkiye Genel Müdürü Altuğ Bekdemir “Active Turizm gibi pazarın önde gelen acentelerinden biriyle işbirliğine gitmemiz bizim için büyük öneme sahip. Birlikteliğimizin hem Sabre hem de Active Turizm’in büyüme hedeflerine önemli katkı sağlayacağına olan inancımız tam. Active Turizm önemli bir acente olmasının yanında Lufthansa City Center ve Radius gibi iki büyük Global markanın da temsilcisi konumunda. Bu durum işbirliğimizin önemini bir derece daha artırıyor. Anlaşmamız sadece Türkiye’de değil Global anlamda da ses getirdi. Aramızdaki anlaşmanın diğer ülkelere de örnek teşkil edeceğini ve yakın zamanda yeni işbirliklerine kapı açacağını düşünüyoruz. Bu birliktelik Sabre’nin Türkiye pazarına girdiği 2014 yılından bu yana kat etmiş olduğu büyümenin de bir göstergesi aynı zamanda. Sektöre yön veren bir çok seyahat acentesi artık Sabre teknolojisini tercih ediyor. 1,5 yıllık bir sürede ciddi bir pazar payına ulaştık ve büyüme yolculuğumuza emin adımlarla devam ediyoruz” dedi.

www.sabre.com

http://www.active.com.tr

Etiketler: » » »
Share
4820 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

8+8 = ?