logo

19 Ocak 2016

Saigon’da “Golden Night” Etkinliğinde Eğlence Doruğa Çıktı

mh_senem_party_saigon_gerceklesti

15 Ocak 2016 Cuma akşamı Saigon Şişhane’de gerçekleşen “Golden Night” temalı etkinlikte konuklar gecenin geç saatlerine kadar gönüllerince eğlendiler.

Organizasyonu Senem Selimi tarafından gerçekleştirilen, medya sponsorluklarını Maxi Haber (www.maxihaber.net), Yabangee’nin (www.yabangee.com) ve Radyo VOYAGE’ın yaptığı etkinlik saat 21.30’da başladı ve sabahın ilk saatlerine kadar devam etti.

Gecede, Avusturalyalı sanatçı Madison Lucia’nın performansı izleyenlere keyifli anlar yaşatırken konuklar Haliç’in büyülü manzarası eşliğinde dostlarıyla sohbet eşliğinde dans ettiler. Gecenin ilerleyen saatlerinde DJ Peter Thomas’ın hareketli parçaları da geceye damgasını vurdu.

Fotoğraf sanatçısı Yasemin Evcen gecenin unutulmaz karelerini yakaladı. Girişin ücretsiz olduğu etkinlikte oldukça yoğun bir katılım yaşandı. Geceye katılan tüm davetliler elbiseleriyle şıklık yarışı içindeydiler.

Birbirinden güzel ve hareketli müzik parçalarının yer aldığı bu özel gecenin ilerleyen saatlerinde konukların danslarıyla eğlence doruğa çıktı.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN 

Etiketler: » » »
Share
3478 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

1+10 = ?