logo

Sanal Pazar Yeri Penta Bulut Hızla Büyümeyi Hedefliyor

mh_penta_teknoloji_bulut

Penta Teknoloji, çeşitli tedarikçi ve hizmet sağlayıcıların bulut tabanlı çözümlerinin bayiler ve kullanıcılar ile buluştuğu Penta Bulut platformunu duyurdu.

Sanal bir Pazar yeri olarak tasarlanan Penta Bulut, Penta Teknoloji’nin 5.000’i aşkın bayisine, yazılım ve donanım pazarında olduğu gibi uçtan uca çözüm sunmayı hedefliyor. Bayiler bu pazar yerinde, müşterilerinin gereksinimi olan bulut ve servis hizmetlerini tek bir noktadan karşılayabilecek.

“Ekosistemi destekliyoruz”

Penta Bulut’un KOBİ ölçeğindeki işletmelerin ihtiyacı olabilecek pek çok hizmeti bayileri aracılığıyla, büyük yatırımlar yapmadan, aylık ve yıllık dönemlerde küçük ödemeler yaparak kullanabilmelerini sağlayan bir platform olma yolunda ilerleyeceğini belirten Penta Teknoloji Satış ve Pazarlama Direktörü Necmi Ön “Penta Bulut ile çözüm ortaklarımızın müşterilerine sunduğu ürün ve hizmet seçeneklerini artırarak iş alanlarını ve kazançlarını büyütmeleri, ayrıca global tedarikçilerin dünyasında yerli tedarikçilere de yer verilmesi hedefleniyor” dedi.

Penta çözüm ortaklarına yönelik Bayinet portali üzerinden kullanıma sunulan Penta Bulut ile çözüm ortaklarına Bulut ve Servis Hizmetleri olmak üzere iki ana kategoride hizmet sunuluyor. Bulut Hizmetleri kapsamında sanal sunucu-altyapı, uygulamalar ve yedekleme çözümleri yer alırken; Servis Hizmetleri başlığı altında ise çözüm ortaklarının Penta’dan satın aldıkları kurulum gerektiren her türlü donanım ve yazılım ürünlerinin kurulu ve teknik ekip desteği sağlanıyor.

Hızla büyüyecek bir platform

Penta Bulut hizmetlerinde Altyapı, Platform ve Uygulama kategorilerinde değişik konfigürasyonda belirlenip paket haline getirilmiş çözümler, Gelir İdaresi Başkanlığı’nın (GİB) tüm teknik gerekliliklerini sağlayan e-dönüşüm çözümleri, T.C. Maliye Bakanlığı ve GİB standartlarına uygun geliştirilen e-fatura sistemleri, içerikleri ile farklılaşan üç ayrı web sitesi yazılım uygulaması ve üç ayrı paket e-ticaret uygulaması yer alıyor. ERP, CRM, doküman yönetimi ve zengin seçenekli sektörel temelli çözümler gibi pek çok ürün ve hizmet de önümüzdeki dönemde Penta Bulut Market’te yerini alacak.

www.penta.com.tr

Etiketler: » » »
Share
2417 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

7+4 = ?