logo

“Sanattan Yaşama” Adlı Karma Sergi Caddebostan Kültür Merkezi’nde Açıldı

mh_sergi_gunsu_dilsad_ckm

Sosyal sorumluluk projesi kapsamındaki “Sanattan Yaşama” isimli resim sergisi 17 – 22 Mayıs 2016 tarihleri arasında Kadıköy Belediyesi Caddebostan Kültür Merkezi’nde (4. Kat Fuaye) sanatseverlerle buluşuyor. Sergi, 17 Mayıs’da gerçekleştirilen kokteyl ile açıldı.

Sergide projeye destek veren 78 sanatçının yaklaşık 90 eseri bulunmakta. Bu projede yer alan sanatçıların eserlerinden üretilen çeşitli ürünler yine eğitim adına çocuklarımıza gelir sağlamak üzere ÇYDD standındaki sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Projenin sponsorlarından Kadıköy Belediyesi Başkan Yrd. Onur Temürlenk ve Kültür ve Sosyal İşler Müdür Yrd. Fuat Kalyoncu’nunda katılımıyla gerçekleşen açılışta Kadıköy ÇYDD Şube Başkanı Gürol Buhar’ın ve Saymanı Güzin Gürsoy’un açılış konuşmasının ardından, projenin gerçekleştirilmesini sağlayan sanatçılar Günsu Saraçoğlu ve Dilşad Atasoy’a teşekkür plaketleri sunuldu.

Proje yöneticileri, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Kadıköy Şubesi adına Güzin Gürsoy, dernek üyesi Ressam Günsu Saraçoğlu ve Ressam Dilşad Atasoy “Sanattan Yaşama” Projesine ilişkin düşüncelerinde “Sanat ve çocuk ekseninde oluşan bir proje hayalimizi Türkiye’nin önde gelen sanatçılarının destekleri ile gerçekleşen sergimizi sanatseverlerin beğenisine sunmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Sanatseverler bu sergiyle hem çok değerli sanatçıların eserlerini bir arada görme şansı bulacaklar hem de destekleriyle, ÇYDD güçlenerek eğitim burslarını sürdürecek. Proje kapsamında bağışlanan eserler ve onlardan üretilen çeşitli ürünlerin satışından elde edilecek tüm gelir ÇYDD Kadıköy İktisadi İşletmesi aracılığı ile Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Kadıköy Şubesine bağışlanacaktır. Biz inanıyoruz ki; çocuk eğitimine hep birlikte ne kadar katkı yapabilirsek sorunları o kadar aşacağız. Sadece inanan değil, sorgulayan, öğrenmeye ve anlamaya çalışan bir gençlik görme umudumuz artacak. İnanarak çıktığımız bu yolda bizden desteğini esirgemeyen sanatçı dostlarımıza, sanatseverlere ve sponsorlarımıza içtenlikle teşekkür ediyoruz” dediler.

Etiketler: » » » » » » » »
Share
2846 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

2+6 = ?