logo

Schneider Electric’ten “Yeni İş Ortağı Portalı”

mh_schneider_electric_is_ortagi_portali

Schneider Electric, iş ortaklarıyla olan iş süreçlerini daha geliştirmek ve partnerlerine fayda sağlamak amacıyla ücretsiz olarak hizmet veren Schneider Electric Yeni İş Ortağı Portalı’nı kullanıma sundu.

Yeni İş Ortağı Portalı, Schneider Electric’in makine imalatçıları, sistem entegratörleri, pano imalatçıları, danışmanlık ve proje tasarım firmalarından oluşan ana ortaklarının eğitim, doküman fırsat yönetimi, iş ortağı bulucu gibi faydalı kaynaklara erişmelerini sağlıyor.

Sisteme ücretsiz olarak kaydolan kullanıcıların yararlanabildiği uygulama, yeni iş fırsatlarıyla daha hızlı büyüme, müşterilerin ihtiyaçlarını daha hızlı yanıtlama ve en yeni pazarlama tekliflerle daha fazla satış yapılmasını amaçlıyor.

Schneider Electric fırsatlarını keşfederek işinizi büyütün…

İş ortakları, portalda yer alan ürün ve çözüm belgeleri, broşürler, referans kılavuzları, teknik belgeler ve gelişmiş arama fonksiyonu gibi temel satış araçlarına, oluşturulan özel bir bölüm sayesinde erişim sağlayabiliyor.

Schneider Electric, iş ortaklarına potansiyel ve fırsatlar oluşturmak için birçok kaynağa yatırım yapmayı sürdürüyor. İş ortakları, portaldaki ‘Fırsat Yönetimi’ arabirimi aracılığıyla yeni fırsatlar elde edebilecek ve belirledikleri fırsatları kaydedebilecekler. Fırsat Yönetimi arabirimi, satış süreci boyunca güncelleme yapılmasını, durum görüntülemeyi, uyarılar alınmasını ve iş birliği yapılmasını sağlıyor.

Schneider Electric, portal aracılığıyla iş ortaklarına, müşterilerinin https://www.se.com/tr/tr  adresinden onları arayabilmesine olanak tanıyor. Ayrıca potansiyel müşteriler de doğrudan iş ortağı portalından yönlendiriliyor.

 Müşterilerinizin ihtiyacını en hızlı şekilde karşılayın

Müşterilerin gereksinimleri için bilgi, donanım ve yetkinliği geliştirmeye olanak tanıyan Schneider Electric, iş ortağı portalından sunduğu eğitimlerle, en zor problemlere çözüm sunmaya yardımcı oluyor. Hızı ve zamanı iş ortakları tarafından belirlenen eğitimlerle; çevrim içi eğitim, sektör uzmanlarından canlı web konferansları, ödüllü çevrimiçi kurslar ve daha birçok pratik uygulama eğitmen rehberliğinde sunuluyor.

Etiketler: »
Share
1780 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

9+4 = ?