logo

Reeder, Sektörün Tecrübeli İsimlerini Bünyesine Kattı

mh_reeder_3_Atama

Reeder, satış organizasyonunu sektörün deneyimli isimleri İrfan Kayol, Emre Elçin ve Serkan Gönen’e emanet etti. Samsung Türkiye’den transfer olan 3 deneyimli isim reeder markasının dağıtıcısı Selekt Bilgisayar’da işbaşı yaptılar.

İrfan Kayol (Satış ve Pazarlama Direktörü)

1976 doğumlu İrfan Kayol, 1997’de Balıkesir Üniversitesi Elektronik Bölümü’nden mezun oldu. Daha önce sırasıyla Albim Bilişim’de Account Manager ve Toshiba’da Ürün Müdürlüğü’nün yanı sıra Canon, Koyuncu Elektronik ve Samsung Türkiye’de Retail Kanal Satış Müdürlüğü görevini yürüten İrfan Kayol, Selekt Bilgisayar reeder’ın Satış ve Pazarlama Direktörü oldu.

Emre Elçin (Retail ve Kanal Departman Müdürü)

Sektörün diğer bir deneyimli adı 1984 İstanbul doğumlu Emre Elçin, Eskişehir ve İstanbul Üniversitesi’ni bitirdi. 2003-2009 arasında Vatan Bilgisayar’da Ürün Müdürü, 2009-2010 yıllarında Astel Elektronik’te Retail Satış Müdürü ve 2010-2015 yılları arasında ise Samsung Türkiye’de Satış Müdürü olarak çalışan Elçin. Retail ve Kanal Departman Müdürü olarak Selekt Bilgisayar reeder’da görevini üstlendi.

Serkan Gönen (Saha Satış Müdürü)

1985 doğumlu Serkan Gönen, ilkorta ve lise öğrenimini Kahramanmaraş’ta bitirdikten sonra üniversite eğitimini İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde tamamladı. Koyuncu Elektronik, Digicom ve Kont Bilişim şirketlerinde Saha Satış Yönetmeni olarak görev yapan Gönen, 2010’da Samsung Türkiye’de Key Account Manager olarak çalıştı. Reeder marka tablet bilgisayar üreticisi Selekt Bilgisayar’da Saha Satış Müdürü olarak çalışmaya başlayan Gönen, yeni şirketinin satış ekibi ile bu göreve başlamanın heyecanı ve mutluğunu fazlasıyla yaşadığını belirtti.

Etiketler: » » » »
Share
2526 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

9+4 = ?