logo

SES’in Astra Uydusu İle Türkshow Yayınları Batı Avrupa’da

mh_ses_ahmet_eren

Uydu ve yayıncılık operatörlerinden SES, yaptığı açıklamada Almanya merkezli TV kanalı Türkshow’un 19.2 doğu Astra uydusu üzerinden Batı Avrupa’ya yayın yapmaya başladığını duyurdu.

Türk kültürü ve yaşam biçimini yansıtan dizi, film ve life style programların yer aldığı TV kanalı, Avrupa’da yaşayan 6.5 milyon Türk’e ulaşmayı hedefliyor. Ağırlıklı olarak Türkçe, belli bir oranda da Almanca programların izleyiciye sunulduğu şifresiz kanal, Almanya’nın Köln şehrinden yayın yapıyor.

Türkshow Genel Müdürü Hatice Balaban “Geçtiğimiz 10 yıl boyunca Türkshow, uydu ve kablo üzerinden Avrupa’nın ve Türkiye’nin belirli bölgelerinde izlenebiliyordu. Bugün içeriğimizi artırarak yaptığımız işi genişletmeyi ve daha fazla sayıda izleyiciye ulaşmayı amaçlıyoruz. SES ile gerçekleştirdiğimiz işbirliği çerçevesinde, geniş kapsama alanına sahip 19.2 doğu Astra uydusu üzerinden çok daha fazla izleyici kazanacağımıza dair güvenimiz tam” dedi.

SES Türkiye Ülke Müdürü Ahmet Eren ise “Türkshow’un Batı Avrupa’da daha fazla izleyiciye ulaşmak için 19.2 doğu bölgesinde SES ile çalışmayı tercih etmesinden büyük memnuniyet duyuyoruz. Bu önemli yörünge konumu Avrupa’da Astra üzerinden 800’ü aşkın kanalla yayın yapıyor ve 100 milyon haneye erişiyor. TürkShow ile uzun süreli iş ortaklığı kurmayı ve birlikte daha fazla haneye ulaşmayı umuyoruz” dedi.

Türkshow 19.2 doğu Astra uydusundan 11612 H SR: 22 000 FEC 5/6 parametreleri ile yayın yapıyor.

Etiketler: » »
Share
1837 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

10+4 = ?