logo

Seval Gülün’ün “Gün Gelir” İsimli Kişisel Resim Sergisi Açıldı

mh_sergi_seval_gulun

Seval Gülün’ün “Gün Gelir” isimli 9. kişisel resim sergisi 15 -25 mart 2016 tarihleri arasında Nişart Gallery’de sanatseverleri ile buluşuyor.

Sergi, 15 Mart 2016 akşamı düzenlenen bir kokteyl ile açıldı. Dostları, sanatseverler ve basın mensupları sanatçının yanındaydılar.

Yaşamın her alanından özen ile seçilmiş olan kimlikler, gerçekçi ve düssel mekanlar resimin bütününü oluştururlar, sanatçı tarafından içselleştirilmiş olan tüm bu oluşumlar Seval Gülün’ün resim yolculuğunda bize geçmişten günümüze kadar birbirinden farklı görünmelerine rağmen aslında aralarında bir bağlantı, bir ilinti bulunun bu 3 dönem hakkında ışık tutmakta ve çeşitli malzemeler üzerindeki yüzeyler de oluşturulmuş olan bazen realist ve lirik bazende çocuksu, abstract bir bakış açısı ile anlam ve özneler yüklenen figürler ve mekanlar, resimsel geçmişinden günümüze kadar izleyiciye onu mutlu ve keyifli kılacak bir öykü yelpazesi sunmaktadır. Sanatçının aldığı kimya mühendisliği eğitimi onda tüm varlıkların canlı olduğunun durağının içinde barındırdığı hareketliliği, görünürün arkasındaki gizemi ve varlıkların sahip oldukları enerjiyi nasıl yaydıklarının farkındalığını yaratmıştır .

 Adres: Fırın Sk. No: 11/A  Teşvikiye – İstanbul

Etiketler: » »
Share
3201 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

10+1 = ?