logo

07 Ocak 2018

Shangri-La Bosphorus Retro Partiye Hazırlanıyor

İstanbul’un en şık otelleri arasında yer alan Beşiktaş’taki beş yıldızlı Shangri-La Bosphorus, müzik ve eğlence dolu bir Retro partiye hazırlanıyor.

Zodiac İstanbul Events grubu kurucularından Birsel Çiftçi düzenleyeceği yeni yılın ilk partisinde 13 Ocak cumartesi akşamı, konuklarına eğlenceli bir ortamda buluşturacak. Shangri-La Bosphorus’ta gerçekleşecek partide misafirler, sabahın ilk ışıklarına kadar, 2000li yılların başından beri Retro müzikleri ile ünlenmiş DJ Halman ile 70’ler, 80’ler 90’ların Türkçe ve yabancı müzikler ile zamanda yolculuk yaşatacak.

Hazırlıklar Tamamlandı

Birsel Çiftçi organizasyonunda hazırlanan gece “Gelecek özel misafirleri için günler öncesinden hazırlıklara başladı. Partiye iş ve sanat dünyasının tanınmış kişileri, basın mensupları ve yabancı konuklar davet edildi. Parti için giyimde özel bir kıyafet kısıtlaması olmamakla birlikte seçkin bir gece olacağı için spor-şık kıyafetler tercih edilebileceği, isteyen misafirlerin konsepte göre giyinebileceği belirtildi.

Partinin giriş ücretli 35 TL olacak ve bu fiyata bir kadeh şarap, bir adet bira veya alkolsüz içeceğin dahil olacak.

Gecenin unutulmaz karelerini ise geceye sponsor olan fotoğraf sanatçısının Mutlu Bozkurt çekecek. Bu seçkin geceye katılmak isteyen konukların yapması gereken tek şey aşağıdaki linki tıklayarak katılıyorum butonunu tıklamaları

https://www.facebook.com/events/180772049179378/

Gecenin Medya Sponsorları arasında Maxi Haber (www.maxihaber.net), Gece Sosyetesi, Güncel Kadın ve TC Magazin bulunuyor.

Etiketler:
Share
2307 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

8+2 = ?