logo

Sinemia, “Inferno – Cehennem” Filminin Ön Gösteriminde Sinemaseverleri Buluşturdu

mh_sinemia_cehennem_gosterimi

Sinemia Özel Sinema Kulübü, merakla beklenen Inferno – Cehennem filminin ön gösterimini 12 Ekim 2016 tarihinde gerçekleştirdi. Sinemia’nın Premium üyeleri, sosyal medya takipçileri ve Sinemia app’in şanslı kullanıcılarından oluşan davetliler, özel gösterimde gerilim, gizem ve maceraya doydu. Film güçlü kurgusu ve oyuncu kadrosuyla büyük beğeni topladı.

Inferno – Cehennem Dan Brown’ın milyar dolarlık Robert Langdon serisinin en çok satan son kitabı olmuştu. Film hakkındaki ilginç bilgileri derleyen Sinemia‘ya göre Oscar ödüllü yönetmen Ron Howard tarafından sinemaya uyarlanan kitap, ilk yayınlandığı günlerde dünya çapında 6 milyon adet sattı. Yönetmen, Howard The Da Vinci Code ve Angels&Demons’ın ardından Kayıp Sembol’ü atlayarak direkt Inferno’ya geçmelerinin nedenini ise, “Kayıp Sembol tematik yapısı ve tonu itibarıyla diğer iki filme göre farklı olacaktı ve bu seyirciyi şaşırtabilirdi. Inferno ise tam da olması gereken sinematik etkiyi yaratabilecek bir hikâyeydi” sözleriyle açıklamış. Başrolünde yine Tom Hanks’in oynadığı film, aynı zamanda Hanks’in rol aldığı ilk 3-D live-action Hollywood filmi olma özelliğini taşıyor.

Filmle ilgili diğer tüm detaylara yine www.sinemia.com‘dan ulaşılabiliniyor.

Serinin ilk iki yapımının dünya çapındaki muazzam başarısının ardından, Inferno Türkiye’deki sinemaseverler tarafından da büyük bir merakla bekleniyordu. Yolu İstanbul’dan da geçen bu sıra dışı macera, 14 Ekim’deki vizyon tarihinden önce ilk kez Sinemia davetlileri ile buluştu. Davetliler özellikle Ayasofya ve Yerebatan Sarnıcı’nda geçen gerilim dozu yüksek sahneleri ilgiyle izledi.

Etiketler: » » »
Share
2130 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

8+9 = ?