logo

Sistem 9 Medya’nın Uluslararası Gururu

mh_sistem9_odul

Türkiye’de Digital Signage alanında yaptığı çalışmalar yapan Sistem 9 Medya, Digital Signage Federasyonu tarafından Las Vegas’ta gerçekleştirilen DSE 2015 Apex En İyi Sistem Kurulum Ödülleri töreninde Interactive Self-Service kategorisinde ülkemize ilk kez “Altın Ödül” kazandırdı.

Söz konusu fuarda daha önce de ödül aldıklarını hatırlatan Sistem 9 Medya İcra Kurulu Başkanı Kaan Akın “2012’de CTV reklam mecramızla ‘En İyi Sistem Kurulumu’ ve ‘En İyi İçerik Yönetimi’ dallarında iki dünya üçüncülüğü kazandık. İngiltere’de düzenlenen ‘Digital Signage 2013 Awards – The Doohdas’ ödüllerinde ise geliştirdiğimiz projelerle iki farklı kategoride dünya birincisi olduk. Katıldığımız DSE 2015 Apex En İyi Sistem Kurulumu Ödülleri’nde  bize verilen  “Altın Ödül”, 10’ncu yılımızda yenilikçi teknolojimizin uluslararası otoritesi olarak kabul gören Digital Signage Federasyonu tarafından da onaylandığını kanıtlıyor” dedi.

Fuarla eş zamanlı olarak verilen 2015 Apex En İyi Sistem Kurulum Ödülleri’ni almak için 13 ülkeden 100’den fazla dünya devi şirket birbiriyle yarıştı. 11 kategoride yapılan bu yarışa Sport In Street projesi için geliştirdiği interaktif uygulama ve çözümleriyle katılan Sistem 9 Medya yönetimi, Interactive Self-Service kategorisinde dünya birinciliğini almayı başardı.

Digital Signage Federasyonu, evlerin dışında pazarlama amaçlı kullanılan dijital mecralara (DOOH-Digital Out of Home) yönelik yenilikçi çözümler sunan firmaları her yıl ödüllendiriyor. Ödül töreni ise  Las Vegas’ta gerçekleştirilen Digital Signage Expo (DSE) fuarında yapılıyor. DSE Apex En İyi Sistem Kurulum Ödülleri, bağımsız jürinin dijital bilgi ekranları sektöründe faaliyet gösteren firmaları bireysel ve uzun süren değerlendirmeleri sonunda belirleniyor. Jüri üyeleri projeleri, özgünlük ve  yenilikçi dijital iletişim kıstaslarına göre ince eleyip sık dokuduktan sonra son kararını veriyor.

Bilgi için: www.sistemdokuzmedya.com

Etiketler: » » » » » »
Share
2172 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

9+9 = ?