logo

Sony’den 4K Ev Sineması Projektörü: VPL-VW550ES

Sony, yeni kompakt gerçek 4K Ev Sineması projektörü ile ev sineması serisini daha da geliştiriyor. Sony’nin mevcut portföyünde 4K HDR teknolojisini destekleyen üçüncü model olan VPL-VW550ES, sevdikleri içeriği güzel görüntü kalitesiyle izlemek isteyen sinema, müzik ve spor tutkunları için ideal ev sineması veya oturma odası sinema çözümü olarak öne çıkıyor. 4K HDR içeriğe talep artmaya devam ederken, cihaz, en yeni 4K standartları açısından geleceğe dönük bir yapıdadır ve günümüz içeriklerinden en iyi şekilde yararlanmak için HDR ile uyumludur. Cihaz, daha önce popüler HW serisi yeni VPL-HW45ES ve üstün kaliteli VPL-VW5000ES modellerinin güncellenmesinden sonra, Sony tarafından piyasaya sürülen üçüncü ev sineması projektörü olarak raflardaki yerini alıyor.

Sony Profesyonel Çözümler Avrupa Ürün Müdürü Thomas Issa “VPL-VW550ES, müşterilerimize en gerçekçi görüntüleri ve sürükleyici deneyimi sunma konusunda Sony kararlılığının bir başka örneğidir. 4K HDR görüntüler, gözlerimizin gördüğü gerçekliğe en yakın temsili sunuyor. Ev sineması tutkunları bu yeni projektörle artık en iyi görüntü kalitesinin tadını çıkarabilecek. 4K HDR ile gördüğünüze gerçekten inanabilirsiniz” dedi.

Yaşam alanınıza uyacak şekilde tasarlandı

Sony, cihazı “daha önce görülmemiş” ve “daha önce duyulmamış” şekilde tasarladı. Sony müşterilerinin artan talebi doğrultusuyla cihaz, tüm ev sineması veya oturma odası sinema ortamlarına uyum sağlaması için Premium Beyaz veya Siyah renk seçenekleriyle sunuluyor. Ayrıca düşük fan gürültüsü sayesinde eğlence severler en sevdikleri programları rahatsız olmadan izleyebilir. Ayrıca Sony’nin 6000 saatlik (Düşük Modda) etkileyici bir çalışma süresi sağlayan dayanıklı lamba teknolojisi sayesinde, daha az kesinti ve daha az bakım ihtiyacı yaşanıyor.

Nefes kesen görüntü kalitesi

Cihaz, sunduğu daha iyi görüntü kalitesiyle VPL-VW520ES’nin yerini alacak. Etkileyici 1800 lümenlik parlaklık, 350.000:1 iyileştirilmiş dinamik kontrast oranı ve mevcut diğer teknolojilerden daha net ve keskin görüntüler için Sony’nin benzersiz 4K teknolojisi özelliklerine sahiptir. HDR, daha yüksek parlaklık aralığıyla çok yüksek kontrast sağlar ve yönetmenin amacına ve vizyonuna uygun görüntüler sunmak için aydınlık ve karanlık tonları üretebilir.

Ultra HD Blu-ray ve Over-The-Top içerik (OTT) servisleriyle uyumluluğa ek olarak Sony’nin yeni Ev Sineması projektörü, bir cihaz yazılımı güncellemesiyle geleceğin yayın servisleri ve kullanıcı tarafından oluşturulan içerikler için kullanılan Hybrid Log-Gamma (HLG) ile uyumlu hale gelecek. Spor, canlı müzik ve diğer TV programları için daha gerçekçi ve büyüleyici görüntüler sunan cihaz, geleceğe hazırdır. Önceki model gibi, bu yeni model de en yeni HDMI standardı (4K 24p ve 4K 60p için HDR kapasitesi) ve HDMI1 ve HDMI2 terminalleri için HDCP 2.2 bağlantısı sunarak, izleyicilere en yeni 4K içerik servislerine erişim sağlamaya devam ediyor. Dahili RF 3D iletici, daha geniş kapsam ve 3D senkronizasyon kararlılığı için güçlü kablosuz sinyalle uyumluluğu daha da kolaylaştırıyor.

Ayrıntılı bilgi için: http://pro.sony.eu/products/projectors-homecinema

Etiketler: » » » » » »
Share
2129 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

1+4 = ?