logo

Sortie’de Açılan Etna Steak’de Lezzet ve Eğlence Birarada

mh_etna_steak_sortie

Soldan sağa: Albayrak Holding Kurumsal İletişim Direktörü Mehmet Erdem Temur, İletişim Danışmanı Hatice Kumalar, Mekânın Sahibi İşadamı Serdar Uşaklı, Gazeteci Çağlar Çağatay, Mekanın İşletmecisi Enver Polat

Boğazın en güzel mekanlarından olan Sortie’nin içinde yer alan Etna Steak, gerçekleşen açılış daveti ile yaza merhaba dedi.

Samimi bir ortamda gerçekleşen Etna Steak’in açılış davetinde mekânın sahibi İşadamı Serdar Uşaklı’yı dostları ve eşi Serap Uşaklı da yalnız bırakmadı.  Davete katılanlar arasında Albayrak Holding Kurumsal İletişim Direktörü Mehmet Erdem Temur,  gazeteci Çağlar Çağatay ve İletişim Danışmanı Hatice Kumalar da vardı.

Farklı Lezeetler

İşadamı Serdar Uşaklı’nın uzun zamandır hayal ettiği ve lezzet dünyasında fark yaratmak amacı ile hizmete giren Etna Steak’in kadrosu en iyilerden oluşuyor.  Mekanın işletmesini Çubuklu 29, Zihni, Reina gibi mekanlarda yöneticilik yapmış olan Enver Polat yapıyor.

Steak house ve dünya mutfağının buluştuğu zengin bir menüye sahip olan Etna Steak’in mutfağı ise Çırağan Sarayı ve Borsa Restoran’da uzun yıllar çalışmış olan deneyimli Şef Kemal Kabadayı’ya emanet.

Etlerin Soslarını Kendi Elleriyle Hazırlıyor

Smart Casual konseptine sahip olan Etna Steak’te doğal özel üretim olan etlerin daha da lezzetli hale gelmesini sağlayan özel soslar. Etna Steak’in sahibi Serdar Uşaklı etleri bizzat kendi ile elleriyle soslayıp marine ediyor.

Kalite ve lezzetten taviz vermemenin ilk prensipleri olduğunu söyleyen Serdar Uşaklı, aylar süren titiz çalışma ile hazırlanan menüleri hakkında “Mutfağımızda bir ilk olarak bonfile ve köfteyi evlendirdik, ortaya damakta iz bırakan efsane bir lezzet çıktı.  Lokum etini sushi şeklinde, farklı bir marinasyonla müşterilerimize sunuyoruz.  Bunun gibi birçok farklı lezzet buluşması menümüzde yer alıyor. Ayrıca dünya klasiklerinden 2 Amerikalı: Dallas ve New York’ta menümüzde bulunmakta” dedi.

Uşaklı, dostluk ve samimiyet üzerine temelleri atılan Etna Steak’te  misafirlere karşı ilgi ve özen konusunda oldukça hassas olduklarını, müşterilerine özel sunumlarla küçük sürprizler yaparak mutlu anlarını daha da keyifli hale getirmeye çalıştıklarını söyledi.

Lezzet ve Eğlence Birarada

İstanbul Boğazına karşı damakta iz bırakan lezzetler eşliğinde keyifli bir yemeğin yanında doyasıya eğlence imkanı da sunan Etna Steak,  ilerleyen saatlerde dans ve müziğin eşlik etiği eğlenceli saatler geçirme imkanı da tanıyor.

Etiketler: » » » »
Share
7946 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

4+4 = ?
#

Sortie’de Açılan Etna Steak’de Lezzet ve Eğlence Birarada” için 1 yorum

  1. sercan : diyor ki:

    Mükemmel bir manzara ve Çok leziz yemekler , Serdar bey ise çok iyi bir ev sahibi. Tek kelimeyle özetlersem ‘GİDİN’