logo

SPG Keyless, Odanıza Akıllı Telefonunuz İle Girişinizi Sağlıyor

mh_w_istanbul_spg_keyless

Lüks hizmet anlayışı ve konseptiyle konuklarına ihtiyaçları doğrultusunda benzersiz hizmetler sunan otel W Istanbul, Nisan 2015 itibarı ile Starwood Hotels & Resorts Grubu’nun ödüllü sadakat programı Starwood Preferred Guest (SPG)’in SPG KEYLESS uygulamasına geçerek konukseverlik anlayışını yepyeni bir boyuta taşıdı.

Starwood Hotels & Resorts Worldwide tarafından geliştirilen ve Türkiye’de ilk kez W Istanbul’da uygulanmaya başlanan konaklama sektörünün ilk mobil anahtarsız giriş sistemi SPG Keyless hem oda ayırtmaya, hem de odaya akıllı telefonla girişe imkan veriyor. Blueetooth bağlantısıyla çalışan bu sistem, iPhone 4S ve üst modellerle veya Android 4.3 ve üstü cihazlarda kullanılabiliyor. Bluetooth bağlantısı sayesinde otel odanızın kapısındaki alıcı ile kilidi açmak veya kilitlemek mümkün. SPG uygulaması sayesinde akıllı telefonlar oteldeki oda kartı olarak kullanılabiliyor ve kart olmadan odaya giriş yapılabiliyor.

Uygulamayı Türkiye’de ilk başlatan öncü marka olmaktan gurur duyduğunu belirten W Istanbul Genel Müdürü Christian Hoehn “Misafirlerimizin beklediği bir standardı vadeden bu sistemle kapınızı oda anahtarına ihtiyaç duymadan açmanın yanısıra, otelinize gitmek için yol tarifi alabiliyor, check‑in yaptırabiliyor, rezervasyon ayrıntılarını ve Starpoints üyelik programı puanlarınızı görüntüleyebiliyorsunuz. Her türlü yaşam biçiminin ve teknolojik gelişmelerinin gerektirdiği kolaylıkları ve yenilikleri misafirlerimize sunmanın gururunu yaşıyoruz” dedi.

Nasıl Kullanılıyor?

SPG üyeleri bir kez telefonlarına SPG App uygulamasını indirdikten ve iletileri al seçeneğini işaretledikten sonra

– Keyless uygulamasının geçerli olduğu bir otelde rezervasyon yapıldıktan sonra ve otele gelişine 24 saat kala SPG üyeleri SPG Keyless uygulamasına davet ediliyor.

– Misafirler bir ileti ile check in’lerinin yapıldığı bilgisini alıyor ve SPG uygulaması oda müsait olduğunda Bluetooth anahtar üzerinden oda numarasını güncelliyor.

– Misafirler otele geldiklerinde resepsiyon ve ön büroya hiç uğramadan direkt olarak odalarına gidebiliyor.

– Misafir Bluetooth’u açarak kolaylıkla SPG uygulamasına girdikten sonra, akıllı telefonunu kapı kilidine tutarak odasına girebiliyor

2015 yılının ilk yarısında dünya çapında 150 Aloft, Element ve W otellerindeki 30.000 kapıya ulaşması hedeflenen SPG Keyless uygulamasını otel web sitesi, SPG.com, SPG aplikasyonu veya müşteri merkezi gibi Starwood kanalları üzerinden oda ayırtan tüm SPG üyeleri kullanabiliyor

SPG Keyless ile ilgili daha fazla bilgi için: spg.com/keyless

Etiketler: » » » » » » » »
Share
1959 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

1+4 = ?