logo

STRATO, Türkiye Pazarında Büyümeyi Hedefliyor

mh_strato_christian_boing

STRATO AG, ürünlerini www.strato.com adresinde Türkçe olarak sunmaya başladı. STRATO Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Christian Böing, 11 Şubat 2016 tarihinde İstanbul’da düzenlenen bir basın toplantısında Türkiye hosting pazarına girdiklerini duyurdu. Türkiye websitesi, STRATO’nun ilk uluslararası hosting portalının bir parçası olarak şu andan itibaren İngilizce olarak da kullanılabiliyor.

Böing “Dünya çapındaki ilk hosting portalımızı İstanbul’da tanıtmaktan çok mutluyuz. Türkiye’de başarılı olacağımıza inanıyoruz, çünkü büyümeyi getiren faktörlerin farkındayız: Uygun fiyatlar, yüksek veri güvenliği ve 18 yılı aşkın hosting tecrübesiyle müşterilerimize önemsedikleri her şeyi sunarak, Almanya, Hollanda ve İspanya gibi doymuş hosting pazarlarında bile büyümeye devam ediyoruz” diyor.

18 yılı aşkın hosting tecrübesi

Kurulduğu tarih olan 1997’den kısa bir süre sonra hosting dünyasında devrim yaratan bir hosting sağlayıcısı olan STRATO, Türkiye pazarına giriyor. Hizmetin ilk sağlayıcılarından biri olan STRATO, bütçe dostu web sayfası komple paketlerini pazarlamış ve böylece ülkeye özel alan adı “.de”nin Almanya’daki devasa gelişiminin mihenk taşını teşkil etmiştir. “Türkiye pazarında faaliyet gösteren tüm büyük hosting sağlayıcılarına kıyasla, hosting alanında en fazla tecrübesi olanlardan biriyiz” diye ekliyor Böing.

Uygun fiyatlar, geniş hizmet kapsamı

STRATO’yu başarıya götüren, her şeyden önce hosting pazarında daima en iyi fiyat-performans dengesini sunma stratejisidir. Bu stratejiden taviz vermeyen STRATO, örneğin Almanya gibi rekabetin yüksek olduğu ve doygunluğa ulaşmış hosting pazarında bile sözleşme bazlı verilere göre en hızlı büyüyen hosting sağlayıcısıdır. STRATO, Hollanda’da da .nl alan adı kayıtlarında en hızlı büyüyen hosting sağlayıcısı konumundadır.

Türkiye’de hızlı bir büyüme amaçlayan STRATO, burada tam bir ürün portföyü sunmaktadır. STRATO, sadece uygun fiyatları değil, diğer hosting sağlayıcılarının sunmadığı birçok fonksiyonu da beraberinde getirmektedir. Bu fonksiyonlara örnek olarak şu hizmetler sayılabilir:

– .com alan adları için ilk yıl 0,96 $ karşılığında e-mail fonksiyonu ve internet kartviziti
– Esnek ayarlanabilen posta kutusu boyutuna sahip e-mail paketleri
– Pakete dahil alan adı, sınırsız trafik ve sınırsız web sayfası sunan hosting, hazır websitesi ve WordPress paketleri
– 300’ü duyarlı tasarım olan yaklaşık 500 şablon içeren hazır websitesi
– Güvenli çevrimiçi depolama alanı HiDrive: Dropbox’tan daha hesaplı ve SMBFTP, FTPS, WebDav, SFTP gibi çok çeşitli protokollerle birlikte
– Sanal sunucular ve yüksek performanslı kiralık sunucular, sınırsız trafik, IPv6 destekli üstün donanım

Yüksek veri güvenliği

STRATO, 2004 yılından bu yana yılda bir kez gönüllü olarak bilgi işlem merkezlerinin uluslararası ISO 27001 standardına göre TÜV tarafından denetlenmesini sağlamakta ve her üç yılda bir sertifikasını yenilemektedir. TÜV sertifikası, bu tarihten beri STRATO bilgi işlem merkezlerindeki verilerin kullanılabilirliğinin, bütünlüğünün ve gizliliğinin güvencesidir. ISO 27001, STRATO gibi kuruluşlardan düzenli aralıklarla denetlemeye tabi tutulan çok sayıda teknik ve yapısal güvenlik önlemleri talep etmektedir. Bu önlemlerin içinde diğerlerinin yanı sıra giriş ve erişim kontrol sistemleri, kesintisiz güç kaynakları, yangından korunma ekipmanları ve en yeni güvenlik gereksinimleri doğrultusunda yapılan düzenli analizler yer almaktadır.

Etiketler: » » »
Share
3382 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

10+10 = ?