logo

Sürpriz Trafik Cezalarına Son

mh_cezacepte_gorsel

Araç sahiplerinin en büyük sorunlarının başında haberleri bile olmadan kesilen trafik cezaları geliyor. Bu sorunu çözmek için harekete geçen genç girişimciler CezaCepte uygulamasını geliştirdi. iPhone ve Android işletim sistemli akıllı telefonlara indirilebilen CezaCepte uygulaması, araç sahiplerine trafik cezalarını anında bildiriyor. Bu sayede araç sahipleri sürpriz trafik cezalarıyla karşılaşmıyor, gecikmeden dolayı faiz ödemiyor. Hatta, trafik cezalarını anında haber veren CezaCepte, erken ödemelerde kullanıcılarına yüzde 25 tasarruf ettiriyor.

Sadece trafik cezanız değil, Motorlu Taşıtlar Verginiz (MTraç V), Hızlı Geçiş Sistemi (HGS) ve Otomatik Geçiş Sistemi (OGS) gişelerinden bakiyesiz geçişleriniz de telefonunuza gönderiliyor.

CezaCepte uygulamasını App Store veya Google Play’den indirdikten sonra plakanızı, TC kimlik no ve araç tescil tarihinizi girmeniz gerekiyor. Bundan sonra ise herşeyi CezaCepte uygulaması yapıyor. Aracınız ile ilgili tüm ödemeler, ödeme tarihinden önce ve sonra belirli aralıklarla akıllı telefonunuza gönderiliyor ve faize girmeden hemen önce size hatırlatıyor. Buna ek olarak geçmiş ödemelerinizi de CezaCepte uygulaması üzerinden takip edebilirsiniz.

Tasarruf ettirecek

CezaCepte kurucularından Serdar Öztürk, uygulamanın tamamen ücretsiz olduğunu ifade ederek, “2014 yılında araç sahiplerine 3 milyar liralık ceza kesildi. Araç satışlarına oranla bu rakamın 2015 yılında da artması bekleniyor. Birçok sürücü ise kesilen cezaları ise çok sonradan öğreniyor veya ceza kesildiğini unutuyor. Faize giren trafik cezaları katlanarak artıyor.

CezaCepte uygulaması tam da bu noktada devreye giriyor. Trafik cezası kesilen araç sahiplerine belirli aralıklarla cezalarını hatırlatıyoruz. Hatta ceza kesildikten sonra 15 gün içinde ödeyen araç sahipleri ise yüzde 25 indirimli olarak ödeme yapabiliyor. Böylelikle hem unutulan cezaların önüne geçmeyi hem de araç sahiplerinin cezalarını daha erken ödemesiyle tasarruf etmesini sağlıyoruz” dedi.

CezaCepte uygulaması şu anda iPhone ve Android işletim sistemli tüm akıllı telefonlara ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cezacepte

iOS: https://itunes.apple.com/tr/app/cezaceptetrafikcezassorgula/id998255592?l=tr&ls=1&mt=8

Bilgi için: www.cezacepte.com

 

Etiketler: » »
Share
2380 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

3+6 = ?