logo

Tableau Yazılımı, Bilişim Profesyonellerini Buluşturdu

mh_karadanismanlik_ertan_erisik

Kara Danışmanlık Kurucusu Ertan Erışık

İş Zekası konusunda çözüm sunan, hızlı ve kolay kullanımlı Tableau Yazılımı’nın Türkiye’de ilk defa düzenlediği etkinliğe, en kıdemli iş ortağı olarak Kara Danışmanlık da katıldı. Türkiye’de 20 yıldır iş zekası ve analitik çözüm tecrübesiyle hizmetler sunan Kara Danışmanlık, Tableau Experience toplantısında doğru stratejilerle, doğru programları kullanarak ‘Yeni Nesil İş Zekası’ yaklaşımı ile iş yaşamında daha kolay, daha hızlı ve daha etkin sonuçlar alınabileceğini müşteri başarı örnekleriyle ortaya koydu.

Rapor kuyruğu eziyetine son

İstanbul’da Mövenpick Hotel’de gerçekleştirilen ve Tableau kullanıcısı olmayan kurumların davet edildiği etkinlikte, farklı sektörlerden kurumların bilgi işlem ve iş kullanıcılarının yer aldığı 150 katılımcı hazır bulundu. Tableau Türkiye’den sorumlu bölge satış yöneticilerin açılış konuşmalarını ve demo gösterimlerini yaptığı toplantı, Türkiye’deki müşteri başarı hikayeleriyle devam etti. Tableau deneyimlerini ve başarı hikayelerini sunan üç firma arasında Türksat ve Morhipo Kara Danışmanlık’ın müşterileri olarak yer aldı. Tableau’nun Türkiye’de en eski iş ortağı olan Kara Danışmanlık ekibi de Türkçe içerikle hazırlanmış canlı demolarla katılımcılara tanıtımlar yaptı.

Başarı hikayelerini ve tecrübelerini paylaşan Tableau kullanıcıları, yaptıkları sunumlarda; Tableau’nun çeşitli raporlama ihtiyaçlarını hızlı bir şekilde, BT desteğine gerek duymadan sağladığına dikkat çektiler. Kullanıcılar, Tableau programının; çok ciddi insan ve zaman kaynağı gerektiren raporlama taleplerini azalttığını hatta tamamen ortadan kaldırdığını vurguladılar.

En kıdemli iş ortağı

Türkiye’deki ilk veri ambarı danışmanı olan ve 20 yıldır iş zekası ve analitik raporlama ihtiyaçlarının hızlı, kolay ve ölçeklenebilir bir şekilde karşılanabilmesi için çözüm üreten Kara Danışmanlık’ın Kurucusu Ertan Erışık 2012 yılından bu yana Türkiye’de satış ve danışmanlık hizmetlerini yürüttüğümüz Tableau’nun Türkiye’de ilk defa gerçekleştirdiği bu etkinlikte en kıdemli iş ortağı olarak yer almak müthiş heyecan verici. Dünya lideri hızlı ve kolay kullanımlı Tableau Yazılımı’nın Türkiye’de tanıtılmasına ve pazar payı artırmasına katkı sağlayacak bu etkinliğin, Kara Danışmanlık için stratejik önemi var. Müşterilerimizden Türksat ve Morhipo’nun başarı hikayelerini ve deneyimlerini sahnede Türkiye’deki ilk örnekler olarak paylaşmaları bizim için gurur verici. Kara Danışmanlık’ın müşteri memnuniyetini her zaman önceliklendirdiğinin göstergesi olup, Tableau ile stratejik iş ortaklığına da çok güzel bir örnektir” dedi.

Türkçe içerikli Tableau çözümleriyle ilgili daha fazla bilgi ve ücretsiz deneme sürümünü indirmek için: www.yeninesiliszekasi.com.

Etiketler: » » »
Share
2820 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

5+9 = ?