logo

TAC, Yeni Orta Doğu Merkezini Dubai’de Açtı

mh_tsc_web_gorsel

TAC, Dubai’deki ofisinin açılışıyla şirket tarihinde önemli bir kilometre taşını daha geride bıraktı.

2012’den bu yana Orta Doğu’daki büyümesini hızla sürdüren TAC, Suudi Arabistan, Katar ve Kuveyt’te başarı ile teslim ettiği projelerine her geçen gün yenilerini ekleyemeye devam ediyor. Orta Doğu’da BT sektörünün önde gelen hub noktası olan Dubai’de konumlandırılan açtığı yeni ofisi ile, Orta Doğu’da yer alan müşterilerine daha yakından hizmet vermeyi amaçlayan TAC, yeni ofis ile aynı zamanda bölgede uzun vadeli yer alma ve büyüme stratejisinin de altını çizmiş oluyor.

TAC’nin Uluslararası İş Biriminden sorumlu Gediz Cürgül TAC MENA’nın açılışı TAC’nin şirket tarihindeki önemli kilometre taşlarından birisi. Bölgedeki planlarımız uzun vadeli. Dubai’deki ofis, bizi bölgede yer alan müşterilerimize bir adım daha yakınlaştıracak. Müşterimizle birlikte, onlara ve onların müşterilerine değer üretecek yeni projeler yapma fikri bizi heyecanlandırıyor” dedi.

TAC’nin Yönetici Ortağı Yalçın Gerek “Dubai merkezli Orta Doğu ofisimizin açılışı, uluslararası arenada büyüme stratejimizin ve değişik coğrafi bölgelerde yer alan müşterilerimize yakından hizmet verme konusunda kararlı olduğumuzun somut bir göstergesi” dedi.

www.tacas.com.tr

Etiketler: » » »
Share
2140 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

5+10 = ?