logo

TAV Mobile Yeni Yüzüyle Yayında

mh_tav_binnur_guleryuz_onaran

TAV Bilişim Hizmetleri Genel Müdürü Binnur Güleryüz Onaran

TAV Bilişim Hizmetleri tarafından geliştirilen TAV Mobile uygulaması seyahat planlamasını kolaylaştırırken havalimanındaki hizmetler ve sunulan fırsatları gerçek zamanlı olarak yolculara sunuyor. Uygulama TAV Havalimanları’nın dört ülkede işlettiği 11 havalimanını kapsıyor. Bugüne kadar 400 binden fazla kez indirilen TAV Mobile, yeni sürümüyle kullanıcı memnuniyetini artıracak farklı işlevler içeriyor. Uygulama iOS, Android ve Blackberry platformunda çalışıyor.

TAV Bilişim Hizmetleri Genel Müdürü Binnur Güleryüz Onaran “Son teknoloji trendlerini ve uygulamalarını yolcular ile buluşturmak bizim en önemli görevimiz. Havacılık sektöründe bilişim teknolojileri alanında hizmet veren bir şirket olarak geliştirdiğimiz TAV Mobile uygulamamızın dünyanın farklı yerlerindeki, farklı milletten yolcular tarafından kullanılıyor olması bizi çok gururlandırıyor. İşimizi ne kadar doğru yaptığımızın kanıtı olarak göstereceğimiz TAV Mobile, bundan sonra da tüm yenilikleri yolcularla buluşturmaya devam edecek” dedi.

TAV Mobile’ın sunduğu yeniliklerle yolcular zamanlarını daha verimli kullanabiliyor. Uygulama içindeki işlevlere ana sayfaya eklenen arama motoru tabanı “Smart Search” ile kolayca ulaşmak mümkün. Son teknoloji iBeacon (BLE) altyapısına dayanan “SmartZone” modülü sayesinde yolcular terminalde gezerken duty-free mağazaları ya da restoranlarda sunulan fırsatları akıllı cihazlarında gerçek zamanlı olarak görebiliyor. Böylece özel promosyonlar, menüler, indirim kuponları ve öneriler hakkında bilgi sahibi oluyor.

Uygulamada yer alan “Artırılmış Gerçeklik” modülüyle yolcular, cihazlarının kamerasını kullanarak aradıkları mekanın ya da ürünün hangi yönde olduğunu öğrenebiliyor. Ayrıca iOS ve Android platformunda “Smart Watch” entegrasyonuna da sahip olan uygulama giyilebilir teknolojileri de destekliyor.

Uygulamaya yeni eklenen tercüme özelliği ile yolculara iletişim desteği veriliyor. Bu sayede yolcular artık ilgili ülkenin dilinde en yaygın kullanılan cümlelere ulaşabiliyor ve sesli uygulamayla dinleyebiliyorlar. Seyahat deneyimini daha rahat ve kolay hale getiren, zamanın verimli kullanımını sağlayan yeni sürüm, arka plan dizayn uygulaması ile her zaman canlı ve yaşayan bir uygulama özelliği taşıyor.

TAV Mobile uygulaması Türkiye’de İstanbul Atatürk, Ankara Esenboğa, İzmir Adnan Menderes, Milas-Bodrum, Gazipaşa-Alanya havalimanlarında ve yurt dışında Tunus’taki Enfidha-Hammamet ve Monastır, Gürcistan’daki Tiflis ve Batum, Makedonya’daki Üsküp ve Ohrid havalimanları hakkında bilgi veriyor.

Etiketler: » » » » »
Share
2626 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

4+4 = ?