logo

Tavuk Dünyası Yeni Restoranını Nişantaşı City’s’de Açtı

Tavuk Dünyası, 2017 hedefleri kapsamındaki kesintisiz büyümesini hizmete açtığı yepyeni restoranlarla sürdürmeye devam ediyor.

İstanbullu lezzet severleri, şehrin farklı bölgelerindeki AVM ve cadde restoranlarında ağırlayan Tavuk Dünyası, yeni şubesini Avrupa yakasının en seçkin ve popüler sosyalleşme merkezi olan Nişantaşı’nda açtı.

Tavuk Dünyası Nişantaşı City’s’de kapılarını konuklarına açan yeni restoranıyla birlikte İstanbul’daki şube sayısını da 53’e çıkardı.

2012 yılında girdiği pazarda Türkiye’nin farklı bölge ve şehirlerindeki yatırımlarıyla aralıksız büyümesini sürdüren Tavuk Dünyası, yılın başından bu yana açtığı şubeleriyle Türkiye’de toplam 31 şehirde 127 restorana ulaştı.

Türk Mutfağının En Dengeli Hali

Benzersiz lezzetlerin peşinde, sürekli yeni keşifler yaparak birbirinden enfes tarifler geliştiren Tavuk Dünyası, menülerini dünyanın farklı mutfaklarından aldığı ilham ile kendi AR-GE mutfağında, baş şefin liderliğinde, özgün marinasyon yöntemi ve dünya lezzetlerini taşıyan gizli reçetelerle hazırlıyor.

Tavuk Dünyası, tüm ürün çeşitlerinde taze sebze ve baharat kullanarak konserve ve şoklanmış ürünlere yer vermiyor. Ürünlerinde trans yağ oluşumuna meydan vermeden tüm menüler, sağlıklı pişirme teknikleriyle hazırlanıyor. Her yeni sipariş için kişiye özel temiz bir tava kullanan Tavuk Dünyası, bu mükemmeliyetçi yaklaşımı ile kaliteden ödün vermiyor.

Türk damak tadına uygun menülerinde leziz tavuk, enfes soslu makarna ve taptaze Akdeniz salatasını birlikte sunan Tavuk Dünyası, restoranlarında misafirlerini lezzet ve kaliteli yaklaşımıyla ağırlıyor.

Tavuk Dünyası pazara girdiğinden bu yana, dünyaca ünlü bağımsız birçok kuruluş tarafından kalite, lezzet ve en çok tercih edilen marka kategorilerinde çeşitli ödüllere de layık bulundu. Tavuk Dünyası 2017’de de “Kekiklim”, “Şefin Tavası” ve “Közlüce” ürünleriyle, Uluslararası Lezzet ve Kalite Enstitüsü’nün tarafından yapılan değerlendirmelerle ‘3 Yıldızlı Üstün Lezzet Ödülü’ne layık görüldü.

www.tavukdunyasi.com

Etiketler: »
Share
3908 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

8+9 = ?