logo

Tek Bir Mürekkep Şişesi Setiyle 7000 Sayfaya Kadar Renkli Baskı

mh_canon_yazici

Canon, PIXMA serisine üç yeni yazıcı eklediğini duyurdu. Yeni yazıcılar Canon PIXMA 1400, PIXMA G2400 ve PIXMA G3400 tek bir mürekkep şişesi setiyle 7000 sayfaya kadar renkli ve 6000 sayfaya kadar siyah baskı alabiliyor. Canon’un yeni orijinal Kesintisiz Mürekkep Besleme Sistemi (Continuous Ink Supply System – CISS) özelliğine sahip yazıcılarda, yüksek hacimli baskılarda mürekkep harcamasını kayda değer ölçüde azaltmak amacıyla yeniden doldurulabilir mürekkep tankları kullanılıyor.

Yüksek sayıda baskı alan ofisler ve sevdikleri fotoğrafların baskısı almaya düşkün olan ev kullanıcıları düşük maliyetle baskı alabiliyor. Canon’un orijinal pigment siyah ve boya bazlı renkli mürekkepleri baskıların net, okunabilir metinlerle ve canlı renklerle olağanüstü yüksek kalitede olmasını garantiliyor.

Yüksek hacimli baskılar için güvenli ve hızlı

PIXMA G1400 tek fonksiyonlu bir yazıcı, PIXMA G2400 ve PIXMA G3400 modelleri ise baskı, tarama ve fotokopi fonksiyonlarını sunan hepsi bir arada yazıcı olma özelliğine sahip. Yazıcıların her birinde yüksek hızlarda yüksek kaliteli baskılar alınabilmesi için dayanıklı FINE yazıcı kafası sisteminin yanı sıra mürekkep besleme silindirlerine hava girişini durduran teknoloji kullanıldı. Yüksek hacimli baskılar için güvenli ve istikrarlı bir yapı oluşturuldu. 2pl, 4800x1200dpi baskı motoru detay bakımından çok zengin olan baskılar için pürüzsüz renk tonu geçişleri sunuyor. Yazıcıların bu özelliği karmaşık belgelerin veya yüksek kaliteli fotoğrafların baskısı için her model 60¹ saniye gibi çok kısa bir süre içinde kenarsız 4 x 6” fotoğraf baskısı da alabilir.

 Yeni, kompakt yeniden doldurulabilir mürekkep tanklı modellerde, estetik tasarım ile kullanım kolaylığı bir arada sunuluyor. Dört adet yüksek çıkışlı, öne yerleştirilen mürekkep tankı, hemen görülebildiği için şişelerin mürekkep seviyeleri kolay ve hızlı bir şekilde kontrol edilebilirken özgün tasarımlı mürekkep şişeleri görevlerin hızla ve zahmetsizce tamamlanmasını sağlıyor.

Wi-Fi bağlantısıyla yaratıcılık

İnternet yoluyla baskı alınabilmesi için PIXMA G3400 modelinde Wi-Fi bağlantısı işlevi bulunuyor. Canon’un yeni PRINT uygulamasıyla tam uyumlu olan model ile kablo kullanılmadan PC bilgisayarın yanı sıra akıllı telefonlar veya tabletlerden de kablosuz baskı alınabiliyor. Bulut tabanlı baskı özelliği sayesinde dünyanın her yerine belge veya fotoğraf gönderebilir ve Instagram, Google Drive, Facebook, Dropbox ve Flickr dahil popüler hizmetlerden uzaktan baskı  da alınabiliyor.  Gerçek anlamda yaratıcı fotoğraf baskısı yapabilmeniz için PIXMA G3400 modeli Canon’un Easy-PhotoPrint+ uygulamasıyla da uyumludur. Tabletlerden veya bir web tarayıcısından erişebileceğiniz yazılım, fotoğraflarınıza ulaşarak, kutlama kartları veya takvimler gibi yaratıcı projelerinizi yazdırmadan önce düzenlemenize imkan tanıyor.

Yeni yazıcıların hepsi kartlar, elişleri ve güzel sanatlar çalışmaları dahil kişiselleştirdiğiniz çeşitli eserleri yazdırmanıza yardımcı olan Creative Park’ın da aralarında bulunduğu farklı uygulama seçeneklerini içeren Canon’un My Image Garden yazılımı ile birlikte teslim ediliyor.

www.canon-europe.com

Etiketler: » » » »
Share
2133 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

1+10 = ?