logo

Teknoloji, Arkadaş Bulmayı Kolaylaştırıyor

mh_siberalem_gorsel

15 yılda yüzbinlerce çifti buluşturan Türkiye’nin ilişki ve arkadaşlık sitesi Siberalem, yenilenen web ara yüzüyle ve Windows Phone uygulamasıyla üyelerinin daha kullanışlı bir platformda aşkı daha kolay ve hızlı bir şekilde bulmalarını sağlayacak.

2 milyon aktif üyeye sahip Siberalem’in web sitesi Siberalem.com’un yanı sıra, her yerde aşkı arama olanağı sunan mobil uygulamaları iOS ve Android de, en güncel web teknolojileriyle geliştirildi. Kullanıcılara büyük kolaylık sunan “Responsive Design” anlayışına uygun olarak yenilenen Siberalem web uygulaması, farklı ekran genişliklerine otomatik olarak uyum sağlayacak şekilde tasarlandı. Masaüstü, tablet ve telefon ekranlarına göre ayrı ayrı optimize edilen uygulama, her cihaz türü için farklı kullanıcı deneyimleri sunuyor.

Siberalem şimdi de Windows Phone’da

Türkiye’de yeni yeni yaygınlaşan Google’ın AngularJS Kütüphanesi ile geliştirilen Siberalem’in yeni web ara yüzü, Türkiye’de az sayıdaki büyük AngularJS projeleri arasında yer alıyor. Türkiye’de bu teknolojiyi kullanan ilk arkadaşlık ve ilişki sitesi olan Siberalem, ayrıca iOS ve Android’in ardından artık yeni mobil uygulaması Windows Phone ile de, üyelerin her yerde diledikleri gibi sohbet etmesini sağlıyor. En son teknolojik özelliklerle yenilenen Siberalem sayesinde dilediğiniz her yerde aşkı aramak artık çok daha kolay ve eğlenceli.

Etiketler: » » » » » »
Share
2735 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

4+10 = ?