logo

Teknoloji Blogu Mediatrend 1. Yaşını Kutladı

mh_mediatrend_blog_1yasinda

Hızına yetişilemeyen teknoloji dünyasında olup bitenleri, yeni çıkan ürünleri ve bu ürünleri günlük hayata nasıl adapte edebileceğini en sade ve anlaşılabilir dille okuyucularına aktaran Mediatrend 1. yaşını kutluyor. Alanında uzman yazarlar tarafından hazırlanan yeni ürün incelemelerinden en popüler uygulamalara, veri güvenliğinden yeni oyunlara ve hayatı kolaylaştıran pratik bilgilere kadar geniş konu seçenekleriyle binlerce içerik Mediatrend’de her hafta yayına alınıyor.

Dünyadaki ilkleri yurt dışındaki fuarlara giderek takip eden alanında uzman teknoloji yazarları ayrıca yeni teknolojiye dair çektikleri videoları blogdan yayınlayarak okuyuculara en güncel bilgileri ulaştırıyor.

Teknolojiyle ilgili okuyucuların aklındaki tüm soruların yanıtlarını bulabileceği Mediatrend, teknoloijinin dokunduğu spor, yemek, kişisel bakım gibi konularda da “lifestyle” içeriklerini öne çıkarıyor. Media Markt tüm teknoloji tutkunlarını ve ürün almadan önce bilgi sahibi olmak isteyen tüm tükecileri Mediatrend okumaya davet ediyor.

http://mediatrend.mediamarkt.com.tr/

Etiketler: » »
Share
2299 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

4+6 = ?