logo

TelecityGroup Türkiye Satış ve Pazarlama Direktörlüğü’ne Mustafa Ünal Getirildi

mh_telecitygroup_mustafa_unal

Mustafa Ünal

2013 yılının Mayıs ayında SadeceHosting’i bünyesine katan TelecityGroup, Türkiye’deki yapılanmasını sektörün deneyimli isimleriyle güçlendirmeye devam ediyor. Şirkette son olarak Satış ve Pazarlama Direktörü görevine telekomünikasyon ve ICT sektöründe 15 yılın üzerinde deneyime sahip Mustafa Ünal getirildi. Daha önce Elkotek, Yıldız Holding ve Turkcell gibi önemli şirketlerde satış, pazarlama, strateji ve iş geliştirme pozisyonlarında çalışan Ünal, bundan böyle ekibiyle birlikte TelecityGroup Türkiye’nin satış ve pazarlama faaliyetlerinin sorumluluğunu üstlenecek.

TelecityGroup Türkiye Satış ve Pazarlama Direktörü Mustafa Ünal yeni göreviyle ilgili olarak “Veri merkezi, bulut bilişim, nesnelerin interneti, bütünleşik iletişim gibi alanlarda uzun süre çalışarak elde ettiğim önemli deneyimleri yeni ekibimle birlikte bundan böyle TelecityGroup için kullanacağım. Veri merkezi hizmet sağlayıcılığı alanında dünyanın en önemli şirketleri arasında yer alan TelecityGroup’un katma değer ve strateji açısından ülkemize önemli katkılar sağlayacak bu alandaki yeniliklerini müşterilerimize en doğru şartlarda sunmaya özen göstereceğiz” dedi.

1998 yılında İstanbul Üniversitesi Elektronik Mühendisliği Bölümü’nden mezun olan Mustafa Ünal, Yıldız Teknik Üniversitesi’nde Telekomünikasyon Mühendisliği dalında yüksek lisans çalışmasını tamamladı. Doğuş Üniversitesi’nde İşletme dalında MBA yapan Ünal, kariyerine Elkotek’te başladı. Elkotek’te 5 yılı aşkın süre proje, satış ve iş geliştirme pozisyonlarında çalışan Ünal, 2005 yılında Gisad Telekom bünyesine katılarak 2 yıla yakın süre Satış Müdürü olarak görev yaptı. Yıldız Holding bünyesindeki Global İletişim’in veri merkezi alanında büyüyerek Turkcell grubuna satışı döneminde şirketin ürün pazarlama ve iş geliştirme müdürü olarak çalıştı. Daha sonra Elkotek’e geri dönen Ünal, 2012 yılında şirketin Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür  Yardımcısı oldu. 2014 yılından bu yana Erlab Yazılım ve Turkcell gibi şirketlere strateji, iş geliştirme, satış ve pazarlama alanlarında danışmanlık yapan Ünal, kariyerini TelecityGroup Türkiye Satış ve Pazarlama Direktörü olarak sürdürecek.

www.telecitygroup.com ve www.sadecehosting.com

Etiketler: » »
Share
2223 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

6+2 = ?