logo

Televizyon Dünyasınında N’oluyo ?

mh_noluyo_gorsel

Yerli – yabancı merakla takip edilen diziler, heyecan dolu yarışmalar, vazgeçilmez spor programları, filmler ve daha birçok televizyon programı hakkında merak edilen her şey N’oluyo’da konuşuluyor. Televizyon dünyasını yakından takip edenlerin hayatını kolaylaştırmak amacıyla yayın hayatına başlayan N’oluyo’da bir televizyon tutkununun ihtiyacı olan her özellik mevcut. iPhone uygulaması ve web sitesi üzerinden hizmet veren N’oluyo, 3 ayda yaklaşık 50 bin üyeye ulaşmış durumda.

N’oluyo, televizyon tutkunlarını bir araya getirerek eğlenmelerini, bilgilenmelerini ve aynı zamanda yeni programlar keşfetmelerini sağlıyor. N’oluyo, dizi, film ve diğer TV programlarının fragman, tanıtım veya haberlerinin kullanıcılara sunulmasının ötesinde bir içerik vizyonu ortaya koyuyor. N’oluyo üyeleri sevdikleri dizi ve programlar hakkında birbiri ile konuşabiliyor, izledikleri programları arkadaşları ile paylaşabiliyor, yeni program tavsiye edebiliyor. Program takip ederek en son konuşma ve haberleri push mesaj veya e-posta aracılığı ile alabiliyor. Üyeler sevdikleri programlar ile ilgili ilgi çekici yorum veya caps’ler ile daha çok paylaşım yaptıkça o programın “lideri” olma şansı yakalıyor.

N’oluyo, kapsamlı bir TV rehberinden 15.000’den fazla program için hatırlatma servisine, en yeni TV haberlerinden oyunlarına kadar televizyonu bilgisayarlardan ve akıllı telefonlarından ayrı düşünemeyenlerin ihtiyaçlarına yenilikçi bir çözüm sunuyor. N’oluyo’nun özelliklerinden yararlanmak için üye olmak yeterli.

N’oluyo’da “Yazar” olmak çok kolay…

Kalemi kuvvetli kullanıcılara yazar olma şansı sunulması da N’oluyo’nun ayrıcalıkları arasında bulunuyor. Yazar adayları N’oluyo’daki “Yazar Ol” başlığına tıklayarak örnek yazılarını editörlerle paylaşabiliyor.

Televizyon sevenler N’oluyo ile program kaçırmıyor…

Televizyon izleyicilerine kendilerini yepyeni bir platformda ifade etme fırsatı tanıyan, eğlendirici ve bilgi verici içeriği ile Türkiye’de bir ilk olan N’oluyo, hayat kolaylaştıran özellikler sunuyor. Kullanıcılar izlemek istedikleri programları kaçırmamak için N’oluyo üzerinde ister bir bölüm, ister tüm yayınlar için hatırlatma kurabiliyor. Maç saatini ve kanalını sürekli araştırmak zorunda kalan spor tutkunları için de etkili bir çözüm sunuyor.

Kişiye özel yayın akışı

N’oluyo üyeleri “İzleme Listem” özelliği ile haftalık olarak ne izleyeceklerini belirleyerek, kendilerine özel haftalık yayın akışı yaratabiliyor. Böylelikle günlük programlarını yaparken televizyonda ne izleyeceklerini de hesaba katmış oluyorlar.

N’oluyo Spoiler vermiyor, izleyiciyi üzmüyor!

Tuzaklarla dolu olan diğer sosyal medya mecralarının aksine N’oluyo spoiler içeren konuşmaları gizleyen teknolojisi ile programları farklı zamanlarda izleyen televizyon tutkunları için güvenli bir liman haline geliyor.

“KafaKafaya”da 14 milyondan fazla oy kullanıldı

Kullanıcıların oyun oynayarak yeni programlar keşfetmesini sağlayan “Kafakafaya” yarışması, anket ve testlerden farklı formatı ile N’oluyo’nun en eğlenceli bölümlerinden biri olarak dikkat çekiyor. TV’ye dair her şey KafaKafaya’da birbiri ile yarışıyor. “Hangi Dizi Evrenine Aitsin?”, “Aynı Ben Dediğin Dizi Tripleri”, “Yazın Kadın Oyuncusu Kim?”, “Sence Kösem Sultan Kim Olmalı?” gibi başlıklarla açılan oyunlara kullanıcılar sadece oylayarak değil oynayarak katılıyorlar. Oyun sonuçları izleyicilerin beğenilerini, tercihlerini, TV’de görmek istediği hikâye ve oyuncuları çarpıcı bir şekilde gözler önüne seriyor.

KafaKafaya’da şimdiye kadar 14 milyondan fazla oy kullanıldı. Oyunlar 1,5 milyon defa oynandı. 100 kullanıcıdan 95’i başladığı oyunu bitirdi.

KafaKafaya kapışmasında oyun süreleri 3 dakika ila 5 dakika arasında değişiyor. Kullanıcılar, sevdikleri programları, karakterleri ve TV ile ilgili çeşitli konuları 16’lı eleme, çeyrek final, yarı final ve finalden oluşan 4 tur boyunca eleme usulü seçiyor. Şimdiye kadar en ilgi gören oyunlar ise:

Yazın Erkek Oyuncusu Kim?   125.000 oynanma

Hangi Yaz Dizisi Tutar?           90.000 oynanma

Hangi Dizi Evrenine Aitsin?      90.000 oynanma

Senin Çiftin Hangisi?               85.000 oynanma

Sence Survivor Kim Olsun?      85.000 oynanma

Kullanıcılar N’oluyo’ya www.noluyo.tv adresinden ulaşabiliyor. Uygulama Apple Store’dan ücretsiz olarak indirilebiliyor. N’oluyo’nun Android uygulamasının ise 2016’in ilk çeyreğinde yayına alınması planlanıyor.

N’oluyo’nun 50 bin üyesi bulunuyor. Şu ana kadar uygulamada 200.000’den fazla program takip edildi. Üyeler 100.000 defa bir programı izlediklerini belirttiler. Bir programı seyretmek için ise 250.000’den fazla hatırlatma kurdular.

Markalar, yayıncılar ve yapımcılar için yepyeni bir iletişim mecrası…

N’oluyo platformu izleyiciler için olduğu kadar markalar, yapımcı, yayıncı veya dijital yayın platformları için de yepyeni bir doğal iletişim mecrası olarak konumlanıyor. Yerli dizi, yabancı dizi, yarışma, film, spor, eğlence, yaşam ve haber kategorilerinde içerik sunan N’oluyo, izleyicisine ulaşmak veya ödüllendirmek isteyen dizi, film ve program sponsorlarına özel projeler üretiyor. Marka ile yayıncı, yapımcı ve diğer içerik sahiplerini bir araya getirerek sponsorluklardan etkili geri dönüş alınmasını sağlıyor. VitrA, Artema, Selpak gibi markalar tarafından kısa zamanda keşfedilen N’oluyo, pazarlama iletişiminde TV izleme alışkanlıklarına göre hedefleme yapabilen yapısı ile inovatif bir deneyim platformu sunuyor. TV programlarının izlenme ve konuşulma oranları konusunda detaylı verilere sahip olan N’oluyo, yapımcı ve yayıncılar ile işbirliği kurarak yapımların izleyiciye ulaşma oranını arttırmayı hedefliyor. Servis altyapısını üçüncü şahıslara da sunabilen N’oluyo, kendi mobil uygulaması veya dijital platformunda bu özelliklerden yararlanmak isteyen firmalara işbirliği fırsatları sağlıyor.

Etiketler: » » » »
Share
2413 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

5+6 = ?