logo

TGSD’nin 19. Başkanı Şeref Fayat Oldu

mh_tgsd_yonetim_kurulu

Soldan sağa: Ön sıra: Murat Aydın, Murat Şimşek, Toygar Narbay, Sanem Dikmen, Şeref Fayat, Atıl Kutoğlu, Cevdet Karahasanoğlu, Cem Altan, Bülent Alkanlı, Hadi Karasu Arka sıra: Murat Öztürk, Umut Boz, Tanzer Gözek, Mete Pamukçu, Ramazan Kaya, Önder Türkmen, Ümit Özüren, Kemal Genç

Türkiye Giyim Sanayicileri Derneği’nin (TGSD) 14 Ocak 2015 tarihinde yapılan 12. Olağanüstü Genel Kurulu’nda Başkanlık görevini System Tekstil A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Şeref Fayat üstlendi.

Divan Başkanlığını Turan Sarıgülle’nin üstlendiği genel kurula aralarında Abdullah Kiğılı, Osman Benzeş, Nur Ger, Turgut Özdeş gibi isimlerin de yer aldığı dernek üyeleri büyük ilgi gösterdi.

Tek liste ile gidilen seçimlerin sonucunda TGSD’nin 19. Başkanı olan Şeref Fayat, yaptığı teşekkür konuşmasında sanayicisi, çalışanı ve diğer paydaşlarıyla bir bütün olarak hazır giyim endüstrisini geliştirmek, ihracat çıtasını daha da yukarıya çekmek için çalışacaklarını söyledi. Fayat, yeni dönemin öncelikleri arasında Türk hazır giyim sanayicisinin pazarlama gücünü geliştirmeye yönelik çalışmaların önemli yer tutacağını ifade etti. TGSD’yi Anadolu ve Avrupa’da şubeleştirmeye çalışacaklarını anlatan Fayat “Özellikle Avrupa’daki şubelerimizi üyelerimizin pazarlama gücünü geliştirecek merkezler olarak kurgulayacağız. Yeni dönemde sektörde yer alan tüm kesimleri kucaklayıp derneğin üye profilini daha geniş bir zemine yayacağız. Genişleyen üye yapımız ile pazarlama alanındaki enerjimizi buluşturup, Türkiye’nin hazır giyim ihracatını artıracağız” dedi.

TGSD’nin yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu

Şeref Fayat (System Tekstil), Hadi Karasu (Intersource), Cevdet Karahasanoğlu (Pameks), Sami Kariyo (Penti Çorap), Ramazan Kaya (TYH Tekstil), Toygar Narbay (Narkonteks), Murat Aydın (Modega), Önder Türkmen (ACT Tekstil), Cem Altan (Aycem Tekstil), Ümit Özüren (Murat Çorap), Murat Öztürk (Realkom), Esra Ercan (Spring Near East), Mustafa Laçin (Timay), Seda Dicle (İnternet Tekstil), Sanem Dikmen (ETF Tekstil), Bülent Alkanlı (Perseus), Hakan Tin (Reha Tekstil), Tanzer Gözek (Kimtex), Demet Mutlu Üçok (Trendyol), Atıl Kutoğlu (Modacı), Mete Pamukçu (Tekboy), Umut Boz (Umut Boz), Murat Şimşek (SMM Tekstil) ve Kemal Genç (Genç Tekstil).

Etiketler: » »
Share
4158 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

8+10 = ?