logo

The Dish Room Grill’de İftar Keyfi

mh_the_dish_room_ramazan

On bir ayın sultanı Ramazan, İstanbul Marriott Hotel Şişli’nin geçtiğimiz günlerde konsepti yenilenen keyifli restoranı The Dish Room Grill’de, senenin bu zamanını heyecanla bekleyen konuklarını enfes iftar sofralarıyla karşılıyor. Ayrıca hayır ve yardımlaşma ayı olan Ramazan boyunca Marriott Business Council Türkiye’yi oluşturan yedi otel (İstanbul Marriott Hotel Şişli, İstanbul Marriott Hotel Asia, JW Marriott Ankara, The Ritz Carlton, Renaissance İzmir Hotel, Courtyard İstanbul Airport, AC Maçka)  restoranlarında satılan her bir iftardan elde edilecek gelirin 1 TL’sini  görme engelliler için hizmet veren Rehber Köpekler Derneği’ne bağışlayarak derneğin Türkiye’deki görme engelliler için temin ettiği rehber köpeklerin eğitimi için ayrılan maddi  bağış fonuna katkı sağlayacak.

Ramazan ayı boyunca, misafirler The Dish Room Grill’de geleneksel Ramazan sofralarının nefis iftariyelikleri ile ızgara ağırlıklı yeni konseptiyle öne çıkan The Dish Room Grill’in kendi mutfağına has lezzetlerini bir arada tatma imkanına sahip oluyor.

The Dish Room Grill’in ödüllü şefleri tarafından hazırlanan iftar lezzetleri set menü ve açık büfe olarak servis edilebiliyor. Zeytinden hurmaya, pastırmadan yöresel çorbalara kadar zengin bir iftariyelik tabağıyla başlayan set menüde humus, haydari, acılı ezme, patlıcan salatası ve zeytinyağlı fasülye gibi hem mevsime hem de geleneğe uygun mezeler ve etli pazı sarma, içli köfte, fındık lahmacun ve muska böreği gibi leziz ara sıcaklar sunuluyor.

The Dish Room Grill’in ustalık alanı olan karışık ızgara çeşitleri başta olmak üzere Adana Kebap, köfte, tavuk kanat, kuzu şiş ve bulgur pilavı gibi kültürümüzün ve coğrafyamızın en özel lezzetleri ana yemek olarak sunulurken, şekerpareden baklavaya ve tabii ki Ramazan’ın sembol tatlısı güllaca kadar bir çok şerbetli tatlı da büfe stilinde dileyenler için sınırsız bir çeşitlilik içinde ikram ediliyor.

Ayrıca yaz mevsimine uygun, hafif ve ferahlatıcı içecekler ve Ramazan’ın bir diğer sembol lezzeti lavaş ve pide bu kıymetli sofranın bereketini tamamlıyor.

The Dish Room Grill’de İftar set menü fiyatı kişi başı 69 TL iken, zengin açık büfe İftar fiyatı ise limitsiz meşrubat, çay ve kahve dahil kişi başı 89 TL.

Etiketler: »
Share
3488 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

4+7 = ?