logo

The Hall Istanbul’da Bir Moda Partisi: Fashion Fetish Vol.2

mh_the_hall_party

The Hall Istanbul bu kez kapılarını sıradışı bir moda partisi için açıyor: Fashion Fetish Vol.2!

“Geçmişin güzel günlerini mi yoksa geleceğin ümitvar bilinmezliğini mi fetişleştiriyorsun? Göster bana geçmişten ne getirdin, geleceğe ne götüreceksin? Sen şu an tam olarak kimsin, evrenin neresindesin? Sana “future fetish” desem bana neyle gelirsin? Unutma, kırmızı halıda yürüyeceksin!..”

Ümit Temurçin, gecenin temasına ilham veren “Fashion Fetish Vol.2” gösterisi ile konukları büyüleyecek!

“Styling” üzerine özel çalışmaları ile bu alanda kendi temalı defilelerini daha önce “Lost Woman of Pera”, “Back to the Natue”, “Stil İkonu Zeki Müren ile Zaman Tüneli”, “Lets Get Jeans”, “Fashion Fetish” temaları ile gerçekleştiren Temurçin, bu kez çok özel ve fütüristik bir sunum ile karşımızda olacak. Genç tasarımcılara da fırsat vermek adına bir fetiş tasarım yarışması düzenleyen Stylist Ümit Temurçin en başarılı tasarımın sahibine bir dikiş makinası hediye edecek. Finale kalan tüm tasarımlara da defilede yer verecek olan Temurçin böylece genç tasarımcılara profesyonel bir ortamda kendilerini tanıtma imkanı da sunuyor.

Geceye katılanları yüksek kalitede müzikal performanslar ile uzun soluklu bir eğlence bekliyor!..

Gecenin açılışını, İstanbul elektronik müzik sahnesinin başarılı gruplarından Kitschcraft’ın söz yazarı ve vokalisti Joel Knox yapacak. Joel’in deep house / nu disco sularında gezinen fusion seti sıcak ve hareketli bir geceyi başlatacak. Geceyarısından sonra ise setin başına Türkiye’nin yurtdışında en fazla sahne alan kadın DJ’i ünvanını taşıyan DJ Beyza geçecek. Beyza yüksek enerjili setiyle yine partiyi zirveye taşıyacak. Son zamanların en dikkat çeken seslerinden soprano Gonca Gürses van Herpen, geceye özel hazırladığı repertuvarı ile canlı performans sergileyecek.

Sıradışı konsept partilere imza atan Alla Tuna ekibi, bu kez de İstanbul’un genç ve dinamik moda çevrelerini fütüristik bir tasarım ile biraraya getiriyor.   Alla Tuna etkinliklerinin konukları sadece bir partinin değil eğlence işini ciddiye alan bir iletişim ağının da katılımcıları oluyorlar.

Profesyonel makyajda bir dünya markası olan KRYOLAN’ın da katılımı ile 2015’in ilk ayı bitmeden organize edilen bu alternatif moda partisi yılın geri kalanı için ilham verme iddiasında!..

The Hall İstanbul Kapı açılış  22:00

Giriş: 30 TL

Biletler Biletix ve The Hall gişede

https://www.facebook.com/events/1545662152370868/

 

Etiketler: » » » » »
Share
34624 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

4+1 = ?