logo

The Spa At Mandarin Oriental, Bodrum’a “Yılın En Kışkırtıcı Spa” Ödülü

mh_mandarin_oriental_bodrum_spa

İngiliz moda ve yaşam dergisi Tatler, “Tatler Spa Awards 2015” ile dünyadaki en iyi spa’ları belirledi. Tatler, Spa Guide’ın lansmanı ile birlikte 2 Mart 2015 tarihinde Londra’daki Corinthia Hotel’de gerçekleşen etkinlikte Mandarin Oriental, Bodrum “Yılın En Kışkırtıcı SPA” ödülüne layık görüldü.

Ödülü, Mandarin Oriental Türkiye Bölge Müdürü Nejat Sarp ile Mandarin Oriental, Bodrum Spa Direktörü Ana Crawford birlikte aldılar. Sarp yaşadığı mutluluğu Dünyanın pek çok noktasındaki spa’ların değerlendirildiği bu özel törende böylesine keyifli bir ödülü aldığımız için gurur duyuyorum. Bodrum yarımadasının en kapsamlı sağlık ve yaşam merkezi olan The Spa at Mandarin Oriental, Bodrum, sadece ülkemiz için değil dünyadaki sağlıklı yaşam tutkunları için de bir çekim merkezi yaratıyor” dedi.

Tatler Dergisi’nin The Spa at Mandarin Oriental, Bodrum geniş alanı ile büyüleyici güzellikte. İçinde günlerce kaybolmaktan mutlu olacağınız ve ilgiyle sarmalanacağınız mükemmel bir tecrübe yaşayacaksınız sözleriyle tanımladığı Spa, Bodrum Göltürkbükü Cennet Koyu’nda Ege Denizi’nin göz alıcı manzarasını kucaklayan 2.700 metrekarelik alanda konumlanıyor. Dünyaca ünlü İtalyan mimar Antonio Citterio tarafından tasarlanan, üç kata yayılan The Spa at Mandarin Oriental, Bodrum’da 12 adet terapi odası bulunuyor. 5 bireysel terapi odası, 3 güzellik ve bakım odasına ilave olarak, 132 metrekarelik VIP Süit “Orkide” de yer alıyor. Süit, deniz manzaralı hamamı, çift kişilik bakım odası, zindelik havuzunun yer aldığı dinlenme odası, sauna, buhar odası ve macera duşunun yer aldığı ıslak alan/banyo bölümü ile benzersiz bir ortam sunuyor. Spa’da ayrıca, dinlendirici bir masaj ya da yenileyici bir bakımı aynı anda deneyimlemek isteyen çiftler için 60 metrekarelik bir Çift Süiti de mevcut.

Etiketler: » » » » » » » » »
Share
2485 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

9+10 = ?