logo

THE SPA, Misafirlerini Maraton Masajı Paketleri İle Buluşturuyor

mh_four_seasons_hotel_bosphorus_spa

İstanbul Boğazı’nı kucaklayan konuma hakim Four Seasons Hotel Bosphorus’ta modern bakımları geleneksel konsepti ile sunan THE SPA, Kasım ayı boyunca misafirlerle buluşacak maraton masajı paketleri ile yorgunluklardan sıyrılmaya davet ediyor. “Thai Masajı” ve “Derin Doku Masajı” yoğun tempoya ara vermek isteyenler için rahatlatıcı bir deneyim yaşatıyor.

Şehrin merkezinde yer alan konumunun yanı sıra zengin içeriğiyle misafirlerine yenilenme imkanı sunan THE SPA, menüsünde yer alan Thai masajı ve Derin Doku masajıyla maraton ayında tazelik ve rahatlık vaad ediyor. Koşu esnasında çalışan kasları en iyi rahatlatan ideal masaj yöntemleri olan Thai ve Derin Doku, maraton sonrasında tüm yorgunluğunuzun sona ermesini sağlıyor.

Asırlardır süren kültürün bir parçası olan Tayland’a özel Thai masajı, vücuttaki tüm kaslara esneklik kazandırarak hareket kolaylığını üst düzeye taşıyor. Diğer masajların aksine yağ kullanılmazken ince bir giysinin üzerinden yapılan masajda, terapistler el ve ayaklarını kullanıyor. Thai masajı, vücut kadar zihinde de sakinlik hissi yaratıyor.

Derin Doku masajı, esnetme, yoğurma ve derin baskı metotlarıyla çeşitli bölgelere yoğunlaşarak uygulanıyor. Kaslardaki stresi azaltmaya yönelik masaj tekniğinde, kan dolaşımının hızlanması ve aynı zamanda esnekliğin artırılması öncelikler arasında yer alıyor.

Zinde bir kış mevsimi için THE SPA, Kasım ayı boyunca maraton masajı paketlerini misafirlerinin hizmetine sunuyor. Yenilenmiş, esnek ve rahat bir vücut ile huzurlu bir zihin için uygun masaj türleri, şehrin merkezinde Four Seasons ayrıcalığıyla misafirlerle buluşuyor.

Etiketler: » » »
Share
2748 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

1+9 = ?