logo

Tivibu Ramazan Kanalı Türkiye’de Uydu Kullanıcılarına Açık ve Ücretsiz

Tivibu’nun Ramazan ayı boyunca yayın yapan “Tivibu Ramazan” özel kanalı, bu yıl 27 Mayıs’taki ilk sahur ile izleyicilerle buluşacak. Uydu üzerinden herkese açık olarak ücretsiz izlenebilen Tivibu Ramazan özel kanalı, bu yıl da zengin bir içerik sunacak. Geçtiğimiz yıl ilgiyle takip edilen Dr. Erkan Aydın, iftar ve sahur programlarıyla her gün canlı yayınlarla izleyicilerle buluşacak. Mekke ve Medine özel görüntüleri, Kadir Gecesi Kudüs canlı yayını, keyifli sohbetler eşliğindeki iftar ve sahur programları, filmler, diziler, belgeseller ve müzik klipleri Tivibu Ramazan kanalında olacak.

Ayrıca Tivibu Ramazan kanalı, bu yıl birçok programı işaret dili anlatımıyla da destekleyecek ve birçok program işaret dili desteği ile ekranlarda olacak.

Türk Telekom Tivibu’nun Ramazan özel kanalı, izleyicilerine özel fırsatlar da sunacak. Dr. Erkan Aydın ile İftar programında günün sohbetleri kapsamında sorulacak sorulara, www.tivibu.com.tr üzerinden doğru yanıt veren 2 çift Umre seyahatinin de sahibi olacak. Diğer yandan Ramazan Neşesi Özel Klasörü ve Bayram Neşesi Özel Klasörü içeriğinde yer alan birbirinden özel filmler de tüm Tivibu abonelerince ücretsiz olarak izlenebilecek.

Tivibu Ramazan kanalı Türksat 4A uydusu üzerinden SD olarak; Frekans: 11794 MHz Polarizasyon:
H – Yatay Symbol Rate: 27500, HD olarak ise Frekans: 12196 MHz Polarizasyon: H – Yatay Symbol Rate: 9600 ayarları ile izlenebilecek.

Etiketler: »
Share
2478 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

7+4 = ?