logo

TNB A.Ş., Defender Teknoloji’nin Türkiye Distribütörü Oldu

TNB Bilgisayar ve Görüntü Sistemleri A.Ş., Defender Teknoloji ile yaptığı işbirliği kapsamında Redragon ve Defender ürünlerini online ve offline olarak geniş bir iş partnerleri ağı ile buluşturacak.

Defender Teknoloji; klavye ve mouse, hoparlör sistemleri, kulaklıklar ve kulaklık setleri, akım koruyucu ve AC adaptörler, evrensel kart okuyucular, modern oyun aygıtları ve daha fazlasını içeren çok geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. Defender markası altında üretilip satılan tüm bu ürünler Avrupa pazarında yıllardır bilinmektedir. Firmanın ayrıca Redragon markası altında ileri seviye oyuncular için mouse, oyun kolu, kulaklıklar, klavye ve mekanik klavyeleri içeren özel bir profesyonel oyun aygıtları serisi mevcuttur. Bu aygıtlar yüksek kalite, fonksiyonellik ve uygun fiyat kombini ile yüksek popülerlik kazanmıştır.

Defender Teknoloji ürünleri, kullanıcıları için azami ölçüde tüm detayların göz önünde bulundurulduğu konforlu bir yaşam ortamı sunmayı amaçlar. Firmanın kendi Ar&Ge’si; her bir model için titiz araştırmalardan sonra optimum fonksiyon seti sunar. Firma konsepti “Küçük ayrıntılar mükemmeli oluşturur” Defender ürünlerini uygun fiyat seviyesinde ve eşsiz kılar. Uzun yıllara dayanan tecrübesi ve profesyonel personeli ile Defender, aynı zamanda şirket partnerleri için mükemmel lojistik, hızlı ve güvenilir servisi garanti eder.

Defender Technology CMO’su Vladislav Olinov “TNB Bilgisayar gibi ciddi bir partner ile işbirliği yapmaktan mutluyuz. Bu işbirliği, firmamızın yakın doğu ve uluslararası pazarlardaki gücünü arttıracaktır. Bu anlaşmayla ayrıca Türkiye’de çok sayıda kullanıcının zengin Defender ürün gamını deneyimleyebilecek olmasından ötürü mutluyuz” dedi.

Etiketler: » » » »
Share
2413 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

7+1 = ?