logo

TOFD 16.Kuruluş Yılını Özel Bir Davetle Kutladı

mh_tofd_davet

Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği 16. Kuruluş Yıldönümü şerefine 16 Aralık 2014 tarihinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlediği gecede İstanbul Harley Davidson Sahipleri Derneği işbirliği, Ceyhun Yılmaz’ın başarılı sunumu ve oyuncu Burcu Kara, Doç.Dr. Oğuz Özyaral gibi ünlü isimlerin sahne performanslarıyla sahnelediği gösteriye ilgi yoğundu.

Gösteriyi İstanbul Vali Yardımcısı Osman Ateş, Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya, Bakırköy Kaymakamı Adem Öztürk, İBB Gençlik Meclisi Başkanı Samed Ağırbaş, Gençlik ve Spor Bakanlığı Müşaviri Ömer Faruk Terzi, Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu, Derya Şensoy, Ebru Şallı, Fener Rum Patrikhanesi Deacon Yuakim Billis, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun eşi Dilek İmamoğlu, PERDER Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Ulu ile üyeleri ve Remzi Kitabevi Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Hepduran büyük beğeni ile izlediler.

Sanat danışmanlığını Tan Sağtürk’ün üstlendiği, koreografisini Hakan Ceyhan’ın yaptığı, TOFD Sanat Atölyesi’nin sahnelediği teatral modern dans gösterisi “Rüya ve Maskeler’’ in TOFD 16.yıldönümüne özel gösteriminde Harley Davidson motor sahipleri sahnede motorları üzerinde ve Burcu Kara eşliğinde sürpriz bir showa imza attılar.

“Rüya ve Maskeler’’ teatral dans gösterisinde yer alan Burcu Kara “Gösteri öncesi prova sırasında büyük heyecan ve mutluluk duydum. Gösteride yer almaktan ve insan olmanın ne demek olduğunu bizlere hatırlatan bu özel gecede bulunmaktan çok mutluyum” diyerek duygularını dile getirdi. Gala gecesine oğlunun hastalığına rağmen katılan Ebru Şallı ise “Burada olmak ve bu özel gösteriyi izlemekten büyük keyif aldım, her zaman TOFD’a destek için varım” diyerek duygularını ifade etti. Gala gösterisi sonrasında geceye renk katan oyuncu Burcu Kara ve Ebru Şallı TOFD Genel Başkanı Ramazan Baş’ın elinden teşekkür ödüllerini aldılar.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın katılamadığı gösteriye vekâleten eşlik eden Bakanlık Müşaviri Ömer Faruk Terzi ”Muhteşem bir geceydi. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor, bakanlık olarak “Rüya ve Maskeler’e destek vermeyi ve daha birçok projede işbirliğiyle çalışmayı arzu ediyorum” dedi.

Geceye özel teatral dans gösterisinde 6 ortopedik engelli, 1 işitme engelli, 7 engelsiz olmak üzere toplam 14 dansçıdan oluşan dans ekibi nefes kesen performanslarını sergilediler. Dans ekibine görme engelli müzisyen kardeşler Kerim-Serim Altınok ve piyano virtüözü Linda Kaso’dan oluşan canlı müzik ekibi eşlik ederek izleyicilerden büyük alkış topladılar.

www.tofd.org.tr

Etiketler: »
Share
2427 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

10+8 = ?