logo

Toshiba, Notebook PC’lerdeki 30. Yılını Kutluyor

mh_toshiba_aytac_biter

TNB A.Ş. Genel Müdürü Aytaç Biter

Toshiba Bilgisayar ve Görüntü Sistemleri Türkiye Distribütörü TNB A.Ş.’, Istanbul Soho House’da 27 Mayıs 2015 tarihinde gerçekleştirdiği etkinlikte Toshiba’nın yeniliklerini duyurdu. Aynı zamanda Toshiba’nın dizüstü bilgisayar endüstrisindeki 30. yılı da kutlandı.

1985 yılında ilk notebook modeli T1100’ün üretiminden bugüne dizüstü bilgisayar ürün gamında yeniliklerine devam eden ve 30. yılını kutlayan Toshiba, teknolojide öncü, sektöre yön verici niteliğini korumuş ve ortaya koyduğu ürünlerle örnek teşkil etmiş bir marka olarak hayatına devam ediyor. Hem kurumsal hem de bireysel kullanıcılar için sunulan ürünler, ihtiyaçlara en uygun şekilde cevap verecek biçimde tasarlanırken aynı zamanda hem tasarım hem de kalite olarak kullanıcılara güven vermesiyle de öne çıkmaya devam ediyor.

138 yıllık köklü bir geçmişe sahip bir Japon firması olan ve 30 yıldır PC endüstrisindeki birçok ilke imza atan Toshiba, teknolojik yenilikleri yeniden tanımlamaya devam ediyor.

TNB A.Ş. Genel Müdürü Aytaç Biter “Birçok alanda faaliyet gösteren, ilklerin yaratıcı ve öncüsü Japon devi Toshiba’nın bilgisayar ve görüntü sistemlerinde Türkiye distribütörü olmaktan gururluyuz. Tüketicilerine her zaman en yeni teknolojik ürünleri, yüksek Toshiba kalite ve güvencesiyle sunmayı ilke edinen Toshiba bu yıl dizüstü bilgisayar pazarındaki 30. yılını kutluyor. 1985 yılında ilk notebook bilgisayarın üretiminden bugüne ilklerin yaratıcısı ve öncüsü olmaya devam ediyor. Bugün burada duyurduğumuz yeni ürünlerimiz, yeniliklerimiz ve yatırımlarımız ile öncü olmaya devam edeceğiz.’’ dedi ve ekledi ‘’ Türkiye’de TNB A.Ş. olarak Toshiba’nın yüksek kaliteli ve yenilikçi ürünleri ile TNB olarak artı değerler ekleyerek Toshiba markasını daha ileriye taşımayı ilke edindik. Şubat ayında başladığımız ve tüketicilerimizden gelen yoğun talep nedeniyle Haziran ayı sonuna kadar uzattığımız, Toshiba ürünlerine güvenin simgesi 5 yıl garanti kampanyamız da bunun somut bir örneği. Toshiba tüketicileri her zaman kazanıyor” dedi.

TOSHIBA’nın Güncel Notebook Modelleri

Yeni ve geliştirilmiş Toshiba KIRA serisi: Ultrabook yeniden tanımlanıyor

Toshiba’nın yeni üst sınıf Ultrabook serisi Kira, hem bireysel hem kurumsal kullanım için performansı bir üst seviyeye taşıyor. PixelPure (2560 x 1440) dokunmatik ekran ve Full HD ekran seçeneklerine sahip Kira, 13 saate varan pil ömrü ve 1,1 kg hafifliğiyle bu ürün gamında kullanıcılarına olağanüstü bir deneyim sunuyor. Yüksek çözünürlüklü 2.560 x 1.440 PixelPure dokunmatik ekran seçeneği ile IGZO (Indium Gallium Zinc Oxide) ekran teknolojisi inanılmaz bir netlik sunarken, yüksek performanslı dokunma girişi, yatay ve dikey olarak çok geniş görüş açısı sağlıyor ve aynı zamanda geliştirilmiş pil ömrüne katkı sağlıyor. Yansıma yapmayan, IPS teknolojisine sahip 300 NIT parlaklığa sahip ekran, yansımaları azalttığından dış mekânda veya parlak ışıklar altında çalışmak için idealken içerikleri her zaman görünür kılıyor. Chroma Tune tarafından kalibre edilen ve Technicolor tarafından sertifikalandırılan Kira, gerçek bir renk doğruluğu ve renk üretimi sağlıyor. İster yalnızca fotoğrafları ve videoları görüntüleme, ister fotoğraf düzenleme olsun, daha doğal renk ifadesi gerçekçiliğe, sinematik kaliteye ve eğlenceye yeni bir boyut kazandırıyor. Özel olarak üretilen Harman Kardon hoparlörler ve DTS Studio Sound teknolojisi ile kullanıcılar olağanüstü derinlikli ve üstün bir ses deneyiminin keyfini sürebiliyorlar.

Toshiba Portégé Z20t: Profesyoneller için 12,5” ayrılabilir Notebook ve Tablet

Toshiba’nın notebook ve tableti birleştiren, ayrılabilir yeni Toshiba Portégé Z20t modeli, geniş üretkenlik ve güvenlik özellikleriyle 12,5’’ ekranda profesyoneller için üstün bir deneyim sunmaktadır. Yeni Intel Core M işlemcilere sahip iş amaçlı kullanım için en iyi hale getirilen bu yüksek taşınabilirliğe sahip cihaz, kolay içerik üretim ve erişimini sağlıyor. 16 saate kadar ekstra uzun pil ömrü, hafif kasası, zarif ve ince tasarımı ile PortégéZ20t, ofis içindeki veya ofis dışındaki profesyonel hayat için hazırlandı. Seçeneğe bağlı Wacom digitizer üstün el yazısı tanıma özelliğiyle toplantılarda hızlı ve net şekilde not alınabilmesini sağlıyor ve çizim yapılmasına imkan sağlıyor. Bu veriler tablette bulunan özel bir alanda depolandığından veri kaybı riski en aza iniyor. PortégéZ20t ayrıca, Full HD IPS dokunmatik ekranı sayesinde, aynı anda çok sayıda kullanıcı tarafından içerik görüntülenmek istediğinde geniş görüntü açısıyla canlı ve net detaylar sağlıyor. Ekranın mat kaplaması ofis aydınlatması altında veya dış ortamdayken yansımaları azaltarak iş amaçlı kullanıcılar için mükemmel kullanım sağlıyor. Sıvı dökülmelerine dayanıklı arka aydınlatmalı klavyenin eklenmesi, yetersiz aydınlatma olan ortamlarda çalışmayı sağlarken, geliştirilmiş tuş tasarımı kolay ve rahat yazı yazma özelliği sunuyor.

Mobilite ve esneklik bir arada: Toshiba’dan yeni Satellite L10W-B

Toshiba’nın ilk dönüştürülebilir 11,6” ekranlı cihazı Satellite L10W-B, tek bir cihazda içeriklerin farklı şekilde kullanılabileceği beş farklı moda sahiptir. Notebook kullanım biçiminde üretkenlik ve klavyeye ve bağlantı girişlerine erişim için kolaylık sağlarken, tablet kullanım biçiminde 360 derece dönen mekanizması ile video seyretmek veya internette gezinti için ideal kullanım sunuyor. Notebook 180 derece katlandığında standart klavye devreden çıktığından dolayı tuşlara yanlışlıkla basılmasından etkilenmiyor. Dinleyici pozisyonuna getirildiğinde ise yukarı bakan hoparlörleriyle net sesler sağladığından hands-free görüntüleme deneyimi sunuyor. Sunum modunda, kendi kendine dik olarak durabildiğinden dar alanlarda, örneğin uçakta içerik izleme deneyimi için ideal hale gelen Satellite L10W-B beşinci kullanım tarzı olarak masa üzerinde, cihazın dişli çiftli menteşesi sayesinde tamamen düz olarak kullanılabiliyor ve daha kalabalık gruplarla içerik paylaşılabiliyor. Parlak HD ekranda tüm detaylar son derece net ve DTS Sound özellikli stereo hoparlörlerle sesler son derece temiz olduğundan evde veya seyahat halinde filmler, videolar ve oyunlar gerçeğe en yakın şekilde net ve derinlikli olarak deneyimlenebiliyor.

Sağlam, hafif ve iş amaçlı: Toshiba Satellite Pro R50-B

Küçük ve orta ölçekli işletmeler için tasarlanan, zengin özelliklere sahip Satellite Pro R50-B notebook modeli; içerdiği özellikler ve tasarım unsurları ile ince, güvenilir ve sağlam notebook geniş yelpazede ihtiyaçları karşılamak üzere optimize edilmiştir. Bağımsız test enstitüsü TÜV Rheinland tarafından Hızlandırılmış Yaşam Testlerinden (HALT) testlerinden geçirilen Satellite Pro R50-B istenmeyen durumlara karşı güvenilirliğini kanıtlamıştır ve dayanıklı tasarımı uzun yıllar günlük kullanımın ihtiyaçlarını sorunsuzca karşılayabilecek sağlamlıktadır. İş yerlerini veri kayıplarına karşı korumak için, seçilen modellere hassas iş verilerinin yerel depolama sistemi üzerinde güvenli olarak saklanabilmesini sağlayan Güvenli Platform Modülü’ne (TPM) sahip donanıma ve daha fazla veri güvenliği için ani düşme ve darbelerde sabit sürücüyü kilitleyen HDD 3D sensörüne sahiptir. Kullanıcıların kablo karmaşası olmadan tek bir kablo ile birden çok çevre birimini bağlayabilecekleri Dynadock V3.0+ evrensel dok istasyonu kolaylık sağlamaktadır. Ayrıca BT cihazlarını, sunuculara ve özel yönetim yazılımlarına yatırım yapmaya gerek duymadan gerçek zamanlı olarak standart bir web tarayıcı üzerinden izleyebilip yönetebilecekleri Toshiba Cloud Client Manager (TCCM) yazılımı küçük ve orta ölçekli işletmeler için ideal bir cihaz yönetim sistemi sağlamaktadır.

Satellite CL10-B

Satellite CL10-B tek bir seyahat-dostu notebook taşıyarak bulut üzerindeki dosyalara erişebilme ve kaydedilme özgürlüğü sunuyor. Öğrenciler için ilk notebook olarak kullanılmak veya uygun fiyatlara bir cihaz edinmek isteyenler için ideal olan yeni Satellite modelleri, tüm mobil yaşam biçimlerine uyum sağlıyor. Satellite CL10-B yoldayken çok daha fazla üretkenlik içinde olabilecekleri taşınabilir kompakt tasarımda bir notebook arayanlar için ideal. Bu uygun fiyatlı cihaz Bing özellikli Windows 8.1 içeriyor ve 100 GB kapasiteli OneDrive bulut depolama sağlıyor. Böylece belgeler, fotoğraflar, videolar ve diğer içeriklere tek bir cihaz üzerinden sanal olarak herhangi bir yerden erişilebiliyor ve yedeklenebiliyor. Dosyaların otomatik yedeklemesi ve senkronizasyonu sayesinde bilgisayarın kaybolması veya hasar görmesi halinde verilere güvenli şekilde durdukları bulut üzerinden tekrar erişilebiliyor.

Toshiba Satellite Click Mini 2-si-1 arada: Ayrılabilir ve size uyum sağlar

Toshiba Click Mini, 8,9’’ ekranda tam işlevsel bir notebook’tan tek bir tuşla tablete dönüşebilmesiyle yüksek taşınabilirlik sağlıyor ve çoklu cihaz taşıma gereksinimi ortadan kaldırıyor. Full HD (1920 x 1200) ekranı film izlerken veya fotoğrafları görüntülerken mükemmel bir görüntüleme deneyimi sunarken, parlak IPS ekran birden fazla insanın ekranı izlediği durumlarda daha geniş görüş açısı ve çok daha fazla esneklik sağlıyor. Dolby Digital Plus ile yükseltilen net seslere ve stereo hoparlörler ile müziklere, filmlere, oyunlara ve videolara derinlik ve güç katan üstün ses kalitesi sunuyor.

www.toshiba.com.tr

Etiketler: » » »
Share
2436 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

9+5 = ?