logo

04 Nisan 2017

Tourda Event Yeni Web Sitesini Tanıttı

2014 senesinden beri faaliyette olan Tourda Turizm Organizasyon  uzun çalışmalar sonucunda faaliyet alanlarına şirket organizasyonlarını da eklemiş bulunuyor. Faaliyet alanları arasında şirket çalışanlarına yönelik motivasyon etkinlikleri, yoga, meditasyon, nefes teknikleri eğitimleri, motivasyon eğitimleri, takım çalışması, ritim atölyeleri, tiyatro etkinlikleri, müzik grupları temini, satranç & bowling turnuvaları, lansman partileri, şirketlere ve gruplara özel after work, karaoke ve konspet partiler, konser ve açık hava etkinlikleri, doğada takım oyunları ve kamp etkinlikleri, piknik organizasyonları, teknede yemek ve partiler, yüzme turları, plaj oyunlarının yanı sıra özel gruplara yönelik  bekarlığa veda, hoş geldin ve güle güle partileri, kına geceleri, düğün, nişan davet ve organizasyonları  bulunuyor.

Tourda Event uzun zamandır yaptığı çalışmalar sonunda www.tourdaevent.com internet sitesini hayata geçirdi. Bu sitenin tanıtımı amacıyla 31 Mart Cuma gecesi  Beşiktaş’ta bulunan Shangri-la Bosphorus hotel’de lansman gecesi düzenlendi. Turizm sektörü profesyonellerinin  yanı sıra seçkin davetlilerin de katıldığı etkinlikte konuklar Tourda eventin web sitesi hakkında bilgi aldılar ve geç saatlere kadar After Party’de eğlendiler.

Konu ile ilgili açıklama yapan Tourda Event Yönetici Ortağı  Birsel Çiftçi, “Uzun çalışmalar sonucu hayata geçirdiğimiz web sitemizi bugün tüm müşterilerimize ve dostlarımıza tanıtıyoruz. Tourda Event’in faaliyetlerini  önümüzdeki günlerde  daha etkin bir şekilde duyuracağız. Bizimle ilgili her türlü sorunun cevabına www.tourdaevent.com web sitemizden ulaşabilirsiniz’’ dedi.

Etiketler: » » » » » » » » »
Share
4366 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

10+2 = ?