logo

Tourismo Group 25. Yılında Turizm Duayenlerini Unutmadı

mh_tourismo_gorsel

1989 yılından bu yana kurumsal yatırımları ve dört seçkin markası ile önde gelen şirketlere turizm ve etkinlik ağırlıklı hizmetler sunan Tourismo Group, 25. yılını dünyaca ünlü çellist Ana Rucner’in de sahne aldığı davet ile kutladı. Gecede Türk turizmine damgasını vurmuş isimlere ahde vefa gösteren Tourismo Group, bu kişilerin unutulmaması ve örnek alınması amacıyla hazırlatılan “İlkler&İzler” isimli kitabın tanıtımını da gerçekleştirdi. “Bizim işimizin okulu yok. Ne öğrendiysek büyüklerimizin ya da meslektaşlarımızın yaptıklarını görerek, izleyerek ve örnekleyerek yaptık” diyen Tourismo Group Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Kızıltan,Geçen yıl 25 yıldır içinde yer aldığımız turizm sektörüne hizmet edeceğine inandığımız kitabımız sayesinde ayrıcalıklı bir proje gerçekleştirme kararı almıştık. Sektörü bugünlere getiren saygın ve etkili isimlerle bu kitap sayesinde yeniden buluşuyoruz” dedi.

“Dostluklar baki kalır”

Gecede konuşan Cemal Kızıltan, Tourismo Group’un kuruluş hikayesini anlatarak “1989 yılında bir avuç insanla ve yeni bir çizgi hayali ile yola çıktık. Bu yolculukta pek çok iyi insan bana eşlik etti. Kimileriyle zaman içinde yollarımız ayrıldı, ama önemli bir kısmı ile dostluğumuz baki kaldı” dedi. Tourismo Group ile büyüdüğünü ve bu şirketten çok şeyler öğrendiğini ifade eden Cemal Kızıltan, “Ama artık şirketimizin işi daha da zor. Çünkü onlarca yeni öğrencisi var. Ne mutlu bize ki; birbirini anlayan, aynı değerler ile ortak hedeflere yürüyen, tutkulu ve bir miktar da çılgın bir ekibiz” dedi.

360 derece hizmet veriyor

Konuşmasında açtıkları her cephede sağlam durduklarını, yeni markaların yanı sıra yeni bir iş kültürü oluşturduklarını anımsatan Kızıltan “Bu sayede yarattığımız farklılık ile entegre ve 360 derece hizmet verebilen bir kurum yarattık. Bununla da kalmayarak, bunca emek, bilgi, deneyim Türkiye ile sınırlı kalmasın dedik ve Azerbaycan’a açıldık. Tourismo Group olarak, hep birlikte, Türkiye’nin aydınlık geleceğini temsil eden bir kurum yarattık. Geride bıraktığımız yirmi beş yıl bütün açıklığı ile buna tanıklık ediyor” dedi.

25’inci yıla özel “İlkler&İzler” kitabı

Gecede sektörün duayenlerine atfen hazırladıkları “İlkler&İzler” isimli bir kitabı da tanıtan Kızıltan “Bizim işimizin okulu yok. Ne öğrendiysek büyüklerimizin ya da meslektaşlarımızın yaptıklarını görerek, izleyerek ve örnekleyerek yaptık. 2014 yılında 25 senedir  içinde yer aldığımız turizm sektörüne hizmet edeceğine inandığımız ayrıcalıklı bir proje gerçekleştirme kararı almıştık. Türk turizmine damgasını vurmuş “öncü ve duayen” diye nitelendirebileceğimiz kişilerin unutulmaması ve örnek alınması amacıyla kişisel ve kurumsal hikayelerinin yer alacağı bir kitap hazırladık” dedi. Konuşmasında “Eğer dostların varsa aynaya ihtiyacın yok” sözünü anımsatan Cemal Kızıltan, “Bu söze tüm kalbimle inanıyorum. Sektörümüze hizmet veren pek çoğumuzun yolu turizm sayesinde kesişti, yaşanmışlıklarımız, ortak anılarımız çok. Biz, turizmcilerin hikayeleri oldukça renklidir. “İlkler&İzler” isimli kitapta pek çok renkli hikaye var. Aslında bu kitap bir anımsayış. Çünkü sektörü bugüne getiren saygın ve etkili isimlerle bu kitap sayesinde yeniden buluşuyoruz” dedi. Kitabın bir ahde vefa olarak değerlendirildiğine de dikkat çeken Kızıltan “Uzun zamandır bu sözü duymamıştım, hatırlatması hoşuma gitti. Ahde vefa deyimi halk arasında “yapılan iyilikler, dostluklar kesinlikle karşılıksız bırakılmaz” sözünü betimlemek için kullanılır. Zaten, karşılık beklemeden birbirine destek olan kişiler de bizim hayattaki gerçek dostlarımızdır. İlker&İzler kitabında pek çok şeyi bir arada bulabilirsiniz” dedi.

Etiketler: » » »
Share
3521 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

2+9 = ?